Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyŘíční, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

Říční, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného mezonetového bytu v centru Poděbrad, byt se nachází ve 4. podlaží cihlového domu v klidné lokalitě v blízkosti řeky Labe, přímo u labské cyklostezky.

Byt je po celkové rekonstrukci v r. 2016, kdy byly vyměněny rozvody elektřiny, odpadů a vody, realizována kompletní výměna podlah a instalace bodových světel, nová kuchyňská linka.

Byt je dispozičně jako 2+kk, na prostornou předsíň navazuje obývací část s kuchyňským koutem, z obývací části vstup přímo na terasu, ze které je pěkný výhled na Labe. Dřevěné schodiště vede do ložnice v podkroví. Prostorná koupelna je oddělena od toalety. Díky střešním oknům je prostor hezky světlý. Byt je nabízen s veškerým vybavením, nebo dle dohody. K bytu náleží sklep a předzahrádka s dalším úložným prostorem. Rezidentní parkování před domem. Nízké náklady na bydlení.

Tento atypický byt nabízí pohodlné bydlení v centru Poděbrad, kde je všude blízko. Je velmi vhodný pro aktivní milovníky sportu nebo procházek se psem kolem Labe, kteří nejvíce ocení jeho polohu. 5 minut od lázeňského parku a kolonády, 3 minuty na náměstí, pošta 15 minut, supermarket 80 metrů, nádraží 18 minut chůze, nájezd na cyklostezku přímo před domem. Na okraji města hypermarket Tesco, blízko nájezd na dálnici D11, na Černý Most za 20 minut.

Byt volný od 11/2019 nebo dle dohody dříve.

Na prohlídku bytu zveme jen vážné zájemce, na RK nereagujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555180
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.