Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPraha - Uhříněves

Rezervováno
Praha - UhříněvesVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 1+kk v soukromém vlastnictví, o velikosti 30 m2 + balkon 6 m2 + sklep 1,5m2. Jedná se o cihlovou, nízkoenergetickou, čtyřpatrovou budovu z roku 2006 s výtahem a bezbariérovým přístupem. Byt je umístěn ve třetím patře ze čtyř. Byt se skládá z předsíně, koupelny, obýváku, kuchyňského koutu a terasy.

Ve vybavení bytu je kuchyňská linka se sporákem, lednicí, myčkou nádobí, digestoří a mikrovlnou troubou. Byt se nachází v klidné části Prahy 10 - Uhříněves, s dostupností přírody a služeb jako jsou restaurace, pošta, lékař nebo školy.

Dostupnost autobusem metro Háje, nebo vlak 15 minut na Hlavní Nádraží Praha. Před domem je bezproblémové parkování. Vhodný jako investice na pronájem, nebo na vlastní bydlení. Poplatky za služby jsou 1800 Kč + elektřina.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace volejte na telefonní číslo 731 282 055. Jsem majitel bytu, zastoupen advokátní kanceláří. Realitní kanceláře nebo zprostředkovatele prosím nekontaktujte mě, nemám zájem o vaše služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555395
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.