Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyKrymská, Karlovy Vary - Tuhnice, Karlovarský kraj

Krymská, Karlovy Vary - Tuhnice, Karlovarský kraj
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dobrý den,

nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v bytovém domě v nejžádanější části Karlových Varů v Tuhnicích, kousek od lázeňských lesů. Byt má výměru 51 m2, náleží k němu loggie o ploše 3,6 m2 a sklep 2 m2.

Dům je velmi udržovaný, zateplený, s novým výtahem a novými vchodovými dveřmi na čip. Byt má plastová okna, v obytných pokojích jsou parkety, v chodbě původní dlažba. V kuchyni je používaná kuchyňská linka. Byt je určen jak k rekonstrukci, tak k nastěhování nenáročnému uživateli. Stav je patrný z fotografií. Přikládám také ideový návrh dispoziční změny bytu. Prostory jsou příjemně prosluněny, obývací pokoj je situovaný do klidného vnitrobloku.

V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost - Penny Market, mateřská škola, základní škola, zastávka MHD, dětské hřiště, fitness-centrum, obchody, restaurace a nedaleké centrum města. Místo Vám nabízí klidné bydlení ve vyhledávané čtvrti, se vším důležitým občanským vybavením a nadto můžete relaxovat a užívat si krásných lázeňských lesů.

Právní servis zajistím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555415
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.