Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPurkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Purkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu nezařízený byt 2+kk 49m2 s terasou 11,4m2, který se nachází v 9.NP věže polyfunkčního domu Eden v Brně Králově Poli. Byt je velmi dobře osluněn a orientován do klidného vnitrobloku. V 9.NP věže jsou pouze dvě bytové jednotky. Výtah osobní i nákladní.

Z předsíně je po levé straně přístupná šatna 3,3m2 a koupelna společná s toaletou 6,9m2 (vana, umyvadlo, topný žebřík, příprava na připojení pračky). Obytná místnost s kuchyňským koutem má velikost 21m2, je v ní umístěna kuchyňská linka se spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická deska, multifunkční mikrovlnná trouba), včetně ostrovu vyrobeného na zakázku + dvě barové židle. Na obytnou místnost navazuje ložnice o podlahové ploše 15,6m2. Výhodou bytu je především jeho prosvětlení velkoformátovými okny. Další velkou předností tohoto bytu je čtvercová terasa 11,4m2, která je přístupná z obou obytných místností a má orientaci na jih a západ s výhledem na Brno. V obytných místnostech je plovoucí podlaha, v kuchyňské části, předsíni a koupelně dlažba, okna jsou plastová.

Možnost připojení na internet, televizi (UPC, Netbox).

Mimo vlastní nájemné bude nájemce platit zálohy na služby spojené s užíváním bytu ve výši 3 000,-Kč + měřidlo el. energie bude přepsáno na nájemce. Peněžitá jistota ve výši jednoho měsíčního nájmu.

V domě i v blízkosti je veškerá občanská vybavenost (potraviny, masna, lékárna, samoobslužná prádelna, květinářství, kavárna, restaurace atd.), dobrá dostupnost do centra, řada zastávek městské hromadné dopravy. Možnost pěších i cyklistických výletů do okolí Medláneckého kopce a letiště, brněnské přehrady, aj.

Volné dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555610
Dispozice2+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.