Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 94 m² bez realitkySpojovací, Praha - Hrdlořezy

Spojovací, Praha - HrdlořezyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, světlý, částečně zařízený byt ve 4. patře projektu Zelené Město II. Jedná se o byt 4KK o velikosti 94m2 se 7m2 balkonem. Obývací pokoj se vstupem na balkon je spojen s kuchyňským koutem s kvalitními vestavěnými spotřebiči. Součástí bytu jsou další 3 prostorné pokoje. Dále je zde samostatná technická místnost s pračkou. Koupelna s vanou, dvěma umyvadly a wc. V bytě je k dispozici ještě jedna samostatná toaleta. Součástí je i sklep, kolárna/kočárkárna a podzemní garážové stání. Byt se nachází na pomezí Prahy 3-Jarov a Prahy 9-Hrdlořezy. V okolí je výborná občanská vybavenost. Tramvajová zastávka Spojovací a supermarket cca 2 minuty chůze. Do centra 15 minut. V těsné blízkosti se nachází dětské hřiště, cyklostezka, spousta zeleně a sportoviště. Požadujeme nekuřáky bez domácích mazlíčků. K dispozici od 1. června 2022.

We offer a beautiful, bright, partly furnished apartment on the 4th floor of the project Zelené město II. It is a 4 room 94m2 apartment with 7m2 balcony. The living room with access to the balcony is connected with a kitchen with high-quality built-in appliances. There are 3 spacious bed rooms. Separate room with a washing machine. Bathroom with bathtub, two wash basins and toilet. There is another toilet in the separate room. There is also a cellar, a bicycle / carriage room and an underground parking place. The flat is on the border of Prague 3 Jarov and Prague 9 Hrdlořezy. There is excellent facility nearby. Large department store and tram stop Spojovací about 2min. walk. The center can be reached in 15 minutes. There is a kids playground, a cycle path, plenty of green areas and a sports area. The apartment is non-smoking. We demand people withou pet. Available from 1st May 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555722
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha94
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 29 m (0 min)
PoštaPraha 34
🚶 558 m (7 min)
ObchodKaufland
🚶 174 m (2 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 146 m (1 min)
RestauraceLittle Bastard
🚶 184 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 221 m (3 min)
ŠkolaSOŠ Logistických Služeb
🚶 535 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 337 m (4 min)
Sportoviště
🚶 794 m (10 min)
Hřiště
🚶 249 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.