Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyRytířova, Praha - Kamýk

Rytířova, Praha - KamýkMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi nadstandardně zařízený byt po kompletní rekonstrukci v části Praha - Kamýk. 99% zařízení bytu včetně podlahy je zánovní. Vhodné i pro cizince.

Byt se nachází v 6. patře s výhledem na Modřanské údolí. Dům je po kompletní rekonstrukci (vč. 2 výtahů), vstup pomocí čipu. Přímo před domem je hypermarket Kaufland, DM, lékárna, Billa... Z druhé strany domu se nachází hlídané parkoviště.

Byt je plně vybaven a vhodný k okamžitému nastěhování, náleží k němu sklepní kóje. Nadstandardní vybavení představuje zejména barevně volitelné LED osvětlení podhledů a osvětlení prosklených skříněk, myčka nádobí, dálkově ovládaný posun záclon v obou místnostech...

Další vybavení bytu: úsporné LED osvětlení, LED televizor, kuchyňská linka s digestoří, plynový sporák, myčka nádobí, lednice, pračka, nástěnný sušák na prádlo, vana...

Možnost umístění postelí je flexibilní (oddělené postele nebo manželská postel).

Nájemné 15 800 Kč, záloha na služby měsíčně 2 100 Kč (zahrnuje elektřinu, teplo, teplou a studenou vodu, provoz a opravy domu atd.).

Pište na e-mail tom.pelikan@gmail.com, odpovídám velmi rychle.

Odkaz na videoprohlídku: https://uloz.to/!XHcrTylriXDb/20190405-183806-mp4

I am offering for long-term rent a very high-standard furnished apartment after complete reconstruction in the Prague - Kamýk. 99% of the apartment equipment, including the floor, is almost new. Foreigner-friendly renter, english is not a problem.

The apartment is located on the 6th floor with a nice view to the Modřany valley. The house is after a complete reconstruction (incl. 2 elevators), entrance using a chip. Directly in front of the house is a hypermarket Kaufland, DM, pharmacy, Billa... On the other side of the house there is a guarded parking lot.

The apartment is fully equipped and suitable for immediate occupancy, it includes a cellar. Above-standard equipment is e.g. color-optional LED lighting of ceilings and lighting of glass cabinets, dishwasher, remote-controlled movement of curtains in both rooms...

Other equipment of the apartment: economical LED lighting, LED TV, kitchen with hood, gas stove, dishwasher, refrigerator, washing machine, wall dryer, bath ..

Rent CZK 15,800, deposit for services per month CZK 2,100 (includes electricity, heat, hot and cold water, operation and repairs of the house, etc.). No need to sign any additional contract for electricity etc.

Beds are flexible (twin beds or double bed).

Write to e-mail tom.pelikan@gmail.com, I answer very quickly.

Link to the video tour: https://uloz.to/!XHcrTylriXDb/20190405-183806-mp4

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556119
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 8. 2021
Podlaží6
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKe Schodům
🚶 232 m (3 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 636 m (3 min)
ObchodKaufland
🚶 316 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 554 m (3 min)
RestauraceBerounka
🚶 806 m (10 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 648 m (3 min)
ŠkolaRakouské gymnázium v Praze
🚶 520 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 569 m (7 min)
Sportoviště
🚘 3 351 m (6 min)
Hřiště
🚶 49 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.