Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 46 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Světlý, tichý, vysoce kvalitne zrekonstruovaný, 2 pokojový byt (loznice/obyvak + jidelna/kuchyne) v centrální poloze pro 1-(2) osobu. Byt se nachází ve 4. patře renovovaného domu z 30. let pouze 2 stanice metrem od Václavského náměstí v oblasti Žižkov / Vinohrady. V domě je výtah. Byt je kompletně zařízený ale muze byt pronajat i nezarizeny. Vedlejsi naklady neobsahuji plyn a elektrinu a budou placeny extra.

Obytná teplota je řízena nastavitelným termostatem (ustredni topeni s etazovym kotlem na plyn). Vytápění v koupelne je podlahové. Koupelna a WC jsou oddělené a s oknem. Koupelna má sprchový kout a umyvadlo, které je vsazeno do žulové desky. V koupelně je také pračka. Obývací pokoj je vybaven manželskou postelí, regalem, stokem a dvema kresly. K dispozici je dostatek polic jako i zásuvky a regály na oblečení. V kuchyni je stůl pro 4 osoby a moderní, na míru vyrobena a vybavena kuchyňska linka s žulovou deskou. Na podlahách jsou masivní, olejované dubové parkety.

Bright, quiet, high quality renovated, 2 bedroom apartment (bedroom / living room + dining room / kitchen) in a central location for 1-(2) people. The apartment is located on the 4th floor of a renovated building from the 1930s, only 2 metro stops from Wenceslas Square in the Zizkov / Vinohrady area. There is a lift in the house. The apartment is fully furnished but can be rented or unfurnished. The extra costs do not contain gas and electricity and will be paid extra.

The living temperature is controlled by an adjustable thermostat (central heating with gas-fired boiler). Heating in the bathroom is floor. Bathroom and toilet are separate and with window. The bathroom has a shower and a sink, which is set in a granite countertop. There is also a washing machine in the bathroom. The living room features a double bed, a regal, a sewer and two armchairs. There are plenty of shelves as well as drawers and clothes racks. The kitchen has a table for 4 people and modern, custom made and equipped kitchen with granite countertop. The floors are solid, oiled oak parquet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556241
Dispozice1+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.