Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 923 m² bez realitkyLovošská, Lovosice - Lovosice, Ústecký kraj

Lovošská, Lovosice - Lovosice, Ústecký kraj
Cena680 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 884 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavební pozemek s elektřinou a pitnou vodou na jižním úpatí Lovoše. Sousedí s vinicí, výhled na hrad Hazmburk, osobním autem dobře přístupný. Dle územního plánu povolena výstavba objektu k rekreačnímu bydlení, s možností celoročního bydlení. V okolí mnoho trvale usazených rodin s malými dětmi. Atraktivní, klidná, a z centra Lovosic přitom rychle přístupná lokalita, nádherný výhled do kraje. Cena 680 000Kč. Zájemci prosím volat na t.

Buy a construction plot with electricity and drinking water connections at the southern foot of Lovos hill (city of Lovosice, district Litomerice, D8). Next to the vineyard, view of Hazmburk Castle, accessible by car. According to the city zoning plan, the construction of an object for housing recreation, with the possibility of year-round housing, is permitted. In the neighbourhood there already reside many families with young children on permanent basis. Attractive, quiet, at the same time easily accessible from the center of Lovosice; wonderful views of the countryside.

Direct sales from the owner, i.e. without paying commission to a broker. In addition to the purchase price the buyer pays the price of the notarial custody of the purchase price (7000 CZK including VAT).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556294
VybavenoNevybaveno
Plocha 923
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLovosice, Jabloňová álej
🚘 953 m (2 min)
PoštaLovosice 1
🚘 2 266 m (5 min)
ObchodLidl
🚘 1 363 m (3 min)
BankaUniCredit bank expres
🚘 2 158 m (4 min)
RestauraceU kaple
🚶 712 m (9 min)
LékárnaBenu
🚘 2 115 m (4 min)
Škola
🚘 2 431 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 7 689 m (10 min)
SportovištěSokol
🚘 13 634 m (17 min)
Hřiště
🚘 2 511 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.