Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyDejvická, Praha - Dejvice

Dejvická, Praha - DejviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 990 Kč


Unikátní byt, nejen na dobu nouzového stavu. Velká střešní terasa, kde se můžete slunit, cvičit, odpočívat nebo si dokonce pěstovat vlastní zeleninu. Přitom Vás potěší panoramatický výhled na Pražský hrad i do všech ostatních směrů. Dům je hned u stanice metra Hradčanská, obchod s potravinami přímo v domě - nemusíte ani vyjít na ulici :-)

Nadstandardní bezpečnost a soukromí, klimatizace, centrální elektronický zabezpečovací systém, vstup do domu i výtahu na čip, žaluzie, elektricky ovládané předokenní rolety, 2 koupelny s podlahovým vytápěním atd. Vybavená kuchyně vč. myčky, mikrovlnné trouby atd. Vestavné skříně a spousta úložných prostor. Rychlý internet, datové zásuvky ve všech obytných místnostech. Velká terasa není započítaná do podlahové plochy bytu (je tedy navíc).

Velmi žádaná lokalita, obchody, restaurace i veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti, parky Letná, Stromovka, Pražský Hrad. Parkování lze přímo před domem v parkovací zóně anebo na hlídaném parkovišti. Letiště 15 minut, Václavské nám. 5 minut metrem.

Jen pro vlastní bydlení (zákaz podnájmu, podnikání apod.) Poplatky a energie nájemce hradí zálohově s vyúčtováním dle skutečné spotřeby. Kauce dle dohody a přenechaného vybavení. V případě vážného zájmu prosím o uvedení pár informací o Vás (počet osob, od kdy byt potřebujete, na jak dlouho atd.)

Unique appartment with rooftop terrace and Prague Castle view. Privacy and security. Please do not reply unless you read and fully understood the Czech description. Contract in Czech only, no sharing, no AirBnB!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556363
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.