Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 300 m² bez realitkySluneční, Jihlava - Horní Kosov, Kraj Vysočina

Rezervováno
Sluneční, Jihlava - Horní Kosov, Kraj Vysočina
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krajový řadový rodinný dům ve vyhledávané lokalitě. Dům je využíván jako 6+1, ale může být využit jako dvougenerační dům s byty 2+1 (možnost úpravy na 3+1) v 1. patře a 3+1 ve 2. patře. Zastavěná plocha domu 112 m2.

V přízemí se nachází zádveří se samostatnou oddělenou místností na uložení bot, dále prostorná garáž s automatickými vraty. Na vstup navazuje hala s krbem a posezením, z této haly vychází dřevěné schodiště do ostatních podlaží. Z haly je přístup do další části přízemí, kde se nachází sauna se sprchovým koutem a malým bazénem. Dále samostatná místnost pro plynový kotel (nedávno vyměněn) a WC, dále dílna či sklad, ze které je vstup do malého sklepa vhodného pro uschování ovoce. Z prostoru sauny a prádelny je přístup na zahradu.

V 1. patře je velká předsíň, plně vybavená kuchyně s plynovým sporákem a el. troubou, jídelna, koupelna s WC a se sprchovým koutem a velký obývací pokoj (32 m2) se vstupem na krytou lodžii s prostorným posezením. Lodžie je opatřena zasklením, které je možno dle potřeby složit. Dále je na lodžii markýza proti slunci.

Ve 2. patře je velká předsíň, 3 prostorné pokoje, koupelna s WC, vanou a 2 umyvadly a dalším pokojem, který je možno v případě potřeby upravit na kuchyň (přivedena voda a plyn). U dvou pokojů orientovaných na jih a západ je krytý balkon, který je opět opatřen zasklením s možností shrnutí dle potřeby.

Chloubou domu je okrasná zahrada s dvojnásobnou výměrou oproti okolním pozemkům (celková plocha pozemku 518 m2) s orientací na jih a západ. Zahrada byla navržena jako okrasná, je na ní absolutní soukromí díky živému plotu a stromům a poskytuje nádherný odpočinek. Na zahradě je ale i mnoho pravidelně plodících ovocných stromů. Posezení s pergolou a venkovním grilem je orientováno na západ, štít domu je orientován na jih a daří se na něm pěstovat i meruňky či broskve.

Dům se nachází v klidné ulici, projíždí zde pouze obyvatelé RD. Umístění a rozměry zahrady umožnují v případě potřeby vybudování dalšího vjezdu či vchodu z ulice na zahradu a také případnou přístavbu domu, výstavbu další garáže atd.

Zastávky MHD, která jezdí velmi často (linky B, C, 3) jsou v dosahu pár minut, ale do centra města lze pohodlně dojít i pěšky. Škola, školka, pošta, hřiště jsou v dosahu cca 400 m, obchody, nemocnice, poliklinika, krytý bazén a další sportoviště do cca 1 km.

Dům byl kolaudován v roce 1981, je průběžně udržován, napojen na všechny sítě, PENB třída D.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556461
Dispozice6+1
Plocha pozemku530
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha300
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.