Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyRozdrojovická, Brno - Kníničky, Jihomoravský kraj

Rozdrojovická, Brno - Kníničky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 407 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k pronájmu nadstandardní, cihlový a zařízený byt 1+kk v blízkosti Brněnské přehrady (areál Neptun - pod hotelem Fontána, nad Maximus Resort a Sokolským koupalištěm), který je součástí soukromého areálu s vnitřním bazénem, saunou, tenisovým kurtem.

Byt se nachází v 1.NP, má plochu 30m2, jeho součástí je zahrádka 35m2, z jejíž části je vytvořena terasa. Byt je orientován na západ. Součástí pronájmu je i parkovací místo za nájemné 1000,- Kč/měsíc.

V předsíni 2,5m2 je věšáková stěna se zrcadlem. Z předsíně je přístupná obytná místnost s kuchyňským koutem 23m2 a koupelna 4m2.

V obytné místnosti v kuchyňském koutě je nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, pračka a pod.). V obytné části obývací stěna a konferenční stolek. Obytná místnost má velkorysé okno a balkónové dveře na terasu a zahrádku, vše je opatřeno předokenními žaluziemi s elektrickým ovládáním. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, toaletou, koupelnovou skříňkou.

Mimo nájemné bude nájemce hradit všechny poplatky spojené s bytem, které v měsíčních zálohách činí 2351Kč + spotřeba el.energie dle elektroměru pouze pro byt, odvoz odpadu. Možnost napojení na internet a televizi. Požaduji kauci.

Klidné bydlení v nádherném prostředí s mnoha možnostmi sportovního a rekreačního vyžití, ať již přímo v areálu nebo v blízkém okolí (např. vyhlášené wellness v Maximus Resort je vzdálené cca 300m. Vhodné pro jednu max. dvě osoby.

Celý areál je oplocen, v oplocení je osazena vjezdová brána na dálkové ovládání.

Volné dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556537
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.