Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 249 m² bez realitkyVelvarská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Velvarská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena11 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 650 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej zajímavou investiční příležitost, dům vhodný k dlouhodobému pronájmu se zajímavým výnosem cca 5-6% p.a. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s venkovním bazénem a welness s jacuzzi. Zahrada je jižně orientována. Dům se nachází v klidné rezidenční části Horoměřic, v blízkosti několika mezinárodních škol a s dobrou dostupností MHD do centra města, cca 15 min. jízdy autobusem na stanici metra Dejvická.

V přízemí domu se nachází kuchyň s jídelní částí, dále obývací prostor s krbem a mramorovým obkladem a vstupem do wellnes zony, která dále pokračuje vstupem na zahradu k bazénu. Malá pracovna a ložnice pro hosty, koupelna se sprchovým koutem a WC se také nachází v přízemí. V prvním patře přijdeme přes schodiště do otevřené společenská části domu, kde se nachází další 3 ložnice, koupelna s vířivou vanou, masážní sprchový kout, bidet a WC. V prvním patře se dále nachází osvětlená, západně orientovaná terasa.

V domě je jedno parkovací stání v garáži a další dvě místa na vlastním pozemku před domem.

Interiér 249 m2, zahrada cca 300 m2, pozemek cca 500 m2.

We offer for sale an interesting investment opportunity, a house suitable for long-term lease with an interesting yield of about 5-6% p.a. It is a detached family house with an outdoor pool and a wellness area with jacuzzi. The garden is south oriented. The house is located in a quiet residential part of Horomerice, close to several international schools and with good access to public transport to the city center, about 15 min. by bus to the Dejvická metro station.

On the ground floor there is a kitchen with dining area, as well as a living area with a fireplace and marble tiles and entrance to the wellness zone, which then continues to the garden to the pool. Small study and guest bedroom, bathroom with shower and toilet is also located on the ground floor. On the first floor we come through the staircase to the open social part of the house, where there are another 3 bedrooms, bathroom with whirlpool bath, massage shower, bidet and toilet. On the first floor there is also an illuminated, west-facing terrace.

In the house there is one parking space in the garage and two more places on the property in front of the house.

Interior 249 m2, garden about 300 m2, land approx 500 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556584
Dispozice6+kk
Plocha pozemku500
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha249
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.