Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyU Dívčích hradů, Praha - Radlice

U Dívčích hradů, Praha - RadliceVybaveno
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby3 888 Kč
+ Vratná kauce17 900 Kč


K pronájmu zařízený byt 2+kk, užitná plocha 68m2 + garážovým stání, Praha 5, Radlice

Pronajmeme kompletně zařízený, klidný, pěkný byt v dispozici 2+kk, o užitné ploše 68m2, podlahová výměra bytu 46m2 + terasa 22m2 a podzemním garážovým stáním, v moderní novostavbě činžovní budovy v ul. U Dívčích hradů, Praha 5, Radlice s výbornou dostupností do centra Prahy.

Dispozice bytu v 1NP : slunný obývací pokoj s televizí, bio krbem a rozkládacím gaučem s jihozápadní orientací se vstupem na terasu, s výhledem do zeleně a navazujícím novou kuchyní se spotřebiči ( sporák se sklokeramickou deskou, myčka, lednička, mikrovlnka atd. ), samostatný pokoj ( manželská postel a vestavěná šatní skříň a televize), také se vstupem na prostornou terasu s posezením, houpací sítí a plynovým grilem, koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou se sušičkou, předsíň s vestavěnou šatní skříní.

Byt se pronajímám kompletně zařízený nábytkem, vybavením, spotřebiči.

Po dohodě lze pronajmout i nezařízený.

V suterénu domu garážové místo v ceně nájmu.

Na podlahách kvalitní dřevěná podlaha a dlažba, dřevěná okna, vše ve vyšším standardu.

V celém domě bezbariérové vstupy, výtah, vytápění dálkové ústřední. Bezpečnostní vchodové dveře.

Bytový dům se nachází ve vyhledávané a klidné lokalitě Prahy - Radlice, v těsné blízkosti vyhlídky Děvín na začátku Dalajského a Prokopského údolí s krásnými výhledy na Prahu. Kousek od domu se nachází prostranství 20 ha, kde ZOO Praha v letošním roce zahájí volný chov koně Převalského (poslední divocí koně minutu chůze od domu). Lokalita bytu vybízí k dlouhým procházkám v Dalajském a Prokopském údolí.

V místě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékaři, obchody, kulturní centrum, parky, les, sportoviště, cyklostezky atd.) Zastávka autobusu je 2 minuty od domu (9 minut autobusem na Anděl). Metro Radlická je 10 minut pěšky.

To vše zaručuje novým nájemníkům pohodlné bydlení v přírodě kousek od centra Prahy.

Nově vymalováno. O služby RK nemám zájem. Volné ihned.

For rent furnished apartment 2 + kk, usable area 68m2 + garage, Prague 5, Radlice

Rent fully furnished, quiet, nice apartment 2 + kk, 68 m2 floor area, floor apartment 46m2 + terrace 22m2 and underground garage, in a modern new building apartment building in the street U Dívčích hradů, Prague 5, Radlice with excellent access to the center of Prague.

Flat layout on the 1st floor: sunny room with TV, fireplace and fireplace, with a view to the southwest orientation with access to the terrace, overlooking the greenery and the new building with consumption (cooker with ceramic hob, dishwasher, refrigerator, microwave, etc.) room (double bed and built-in wardrobe and TV), with access to a spacious terrace with seating, hammock and gas grill, bathroom with shower, toilet and washing machine with dryer, built-in wardrobe.

The apartment is rented fully furnished with furniture, equipment, appliances and internet. Can be rented unfurnished.

In the basement of the house garage space included in the rent.

Quality wooden windows and tiles, wooden windows, all in a higher standard.

Throughout the house there are barrier-free entrances, lift, remote central heating. Security entrance doors.

The apartment building is located in a popular area of ​​Prague - Radlice, in close proximity to the Děvín viewpoints at the beginning of the Dalai and Prokopské valleys with beautiful views of Prague. Not far from the house there is an area of ​​20 hectares, where the Prague Zoo this year began the free breeding of Przewalski's horse (the last wild horse one minute walk from the house). The location of the apartment encourages long walks in the Dalai and Prokop valleys.

There is civic amenities (school, kindergarten, doctors, shops, cultural center, parks, forests, sports fields, cycling paths, etc.). The bus stop is 2 minutes from the house (9 minutes by bus to Andel). Radlická Metro is a 10-minute walk away.

If you want everything you need is living in the countryside just outside the center of Prague.

It will be redecorated at the owner's expense.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556638
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 6. 2019
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha68
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.