Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyChlebovická, Praha - Letňany

Rezervováno
Chlebovická, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk v Letňanech, v novostavbě z r. 2010. Byt je rohový, ve 3. poschodí s výtahem, o rozloze 50m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem 26m2, ložnice 13m2,předsíň 5m2, koupelna se záchodem 4,5m2). K bytu patří sklep o rozloze 2,5m2, je možné používat i společnou kočárkárnu. Z obývacího pokoje je vstup na balkón, který má 6m2 (vejde se pohodlně i stůl nebo křesla). Samostatně lze též nabídnout k pronájmu garážové stání ve společných garážích.

Byt je kompletně zařízený: obývací pokoj rozkládací rohovou pohovkou, skříní a komodou, rozkládacím stolem a 4 židlemi; kuchyň linkou s elektrickým sporákem, myčkou nádobí a velkou lednicí; v ložnici je velká skříň, komoda a dvoulůžková postel. V předsíni je velké úložné místo - vestavěná skříň a vysoký botník. V koupelně je vana a pračka, nad pračkou úložné prostory; ve sklepě jsou regály. Na oknech jsou žaluzie, lze doplnit o záclony, na stropě jsou kolejnice připraveny. V pokojích je plovoucí podlaha, v předsíni a v koupelně dlažba.

Do domu je zavedena přípojka dvou provozovatelů internetu (T Systems a www.cznet.cz), v bytě je přípojka.

Dům je zařazen v kategorii budov C – úsporné. Je na velice tichém místě, kolem domu je zeleň a v blízkosti dětská hřiště. V sousedství (pěší vzdálenost – na dohled) jsou 2 školy a školka, za domem vede cyklostezka, nedaleko jsou nejrůznější sportoviště – pěšky se dá dojít do OC Letňany, do bazénu i na zimní stadión. Na metro C - Letňany lze dojít za 13min. pěšky, nebo dojet autobusem (2 zastávky) ze dvou míst.

Cena za pronájem je 15 000Kč plus poplatky 3500 Kč a elektřina, která bude převedena na nájemce. Kauce 2 měsíční nájmy, preferujeme nekuřáky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556640
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.