Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyJeremenkova, Praha - Podolí

Jeremenkova, Praha - PodolíMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 2 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu vybavený, útulný a velmi světlý byt u Vltavy v Podolí, po celkové rekonstrukci s výhledy do parku a údolí Vltavy. Malý balkon směrem k Vltavě. Dvě minuty od zastávky tramvají Dvorce u Žlutých lázní. Rekonstruováno podle projektu architektů z 0,5studio. Prvorepublikový bytový dům je také po celkové rekonstrukci, fasády i interiéru, zabezpečená místnost na kola a ping pong room. K dispozici soukromá zahrada za domem. Výsledkem je pohodový byt, v hezkém domě, s dobovou atmosférou, přesto ale moderně vybavený.

Upozornění: byt je striktně nekuřácký a bez zvířat. Byt není vhodný pro spolubydlící, velký pokoj nemá dveře, jde o otevřený prostor.

Ideální místo pro jednotlivce nebo pár, který ocení skvělou polohu kousek od centra a přesto přímo u zeleně na hlavní cyklostezce, lince MHD a výpadovkách směrem na jih. Byt je částečně vybaven.

Byt je velmi světlý, orientovaný na východ a jih. Hlavní pokoj spojený s kuchyní má výhled a balkonek do ulice Jeremenkova a je prosluněný prakticky celý den. Je vybavený jídelním stolem a židlemi z masivního dřeva. Podlaha je dřevěná, povrch z dubu.

Nová kuchyně je kompletně vybavena - indukčním sporákem, myčkou, elektrickou troubou, ledničkou s vestavěným mrazákem, nádobím a základním kuchyňským vybavením.

Ložnice má okna do velké soukromé zahrady, která navazuje na lesopark Kavčí hory. Je vybavena širokou dvoupostelí, velkou šatní skříní, zrcadlem a věšákem. Podlaha je dřevěná, dubové parkety. Orientace je na východ.

V koupelně je sprchový kout. Pračka se sušičkou jsou v samostatném technickém výklenku. Toaleta je samostatně. Toaleta má navíc samostatné okno na větrání do světlíku. Podlaha je (stejně jako v koupelně) velkoplošná italská dlažba.

V bytě je ještě samostatná komora vybavená policemi.

K bytu patří i vlastní sklepní kóje. V domě je dále bezpečnostní místnost pro kola, místnost pro ping pong a vlastní zahrada, na kterou se chystá pohodlný přístup.

Okolí:

Zastávka několika tramvají Dvorce je dvě minuty pěšky. Všechny linky jedou do různých částí centra, max. 10min. Ještě o kousek blíž je zastávka autobusů na metro Budějovická.

Do pár minut pěšky je vzdálen Podolský bazén, Sauna Point, koloniál, restaurace se zahrádkou, kavárny, cyklostezka a břeh Vltavy u Žlutých lázní.

Služby domu (úklid domu, světlo, odpad, zálohy na vodu atd.) jsou cca 2500,- Kč.

Energie (elektřina a plyn) se převádí na nájemce.

K dispozici je vysokorychlostní internet UPC (platí se zvlášť, cca 300,- Kč).

Kauce je 25tis. Kč.

Prohlídky jsou možné po dohodě. Pokud hledáte hezké, nové, funkční bydlení na skvělém místě, neváhejte se přijít podívat.

Napište prosím pár slov o sobě, co děláte a kdy byste se mohli / chtěli nastěhovat. Předem děkujeme.

Let me to offer you fully renovated, sunny, fully furnished apartment close to the River in highly appreciated suburb of Podolí. Apartment went through a complete renovation led by 0,5 studio architects. Enjoy it’s cozy atmosphere and a small balcony to the south - west.

Important: This flat is strictly non-smoking (except for the balcony) and no-pets. It is also not suitable for sharing as the living room is an open plan (no door).

Come to see this apartment if you want a smart place to live, quiet, yet close to the centre and to everything else. Position of this place is a perfect balance - quiet living with a view into the small park and Vltava valley, on the main pathway and cycling way along the river, yet very close to the centre. Tramway stop of many direct lines to the centre is a couple of minutes slow walk away.

Apartment is fully furnished. Comfortable living from the moment you move in.

This apartment has a south oriented living room with modern kitchen, east oriented bedroom, bathroom, separate toilet and a small storage room with shelves. There is also a private cellar in the basement.

Living room has a solid wooden floor and is equipped with large sofa, oak table and oak high chairs.

In the bedroom you will find a large double bed.

Kitchen is well equipped with everything you may need for cooking: induction stove, pots and panes, electric oven, dishwasher, fridge with freezer, knives, plates and cutlery and plenty of other kitchen utensils. There is always plenty of natural daylight in the kitchen thanks to a large glass door to the small balcony.

There is a shower in the bathroom. Washing machine and a tumble dryer is in separate technical space. Wall and floor is made of large Italian tiles. Toilet is in separate room.

In a storage room you will find vacuum cleaner, ironing board and lot of space for other household necessities.

Utilities (building facility services as cleaning, lights,garbage, facility management, advances on water etc.) are aprox. 2400 CZK.

Long term tenants get their own contract with energy (gas and electricity) provider.

High speed internet connection from UPC is available.

Security deposit is one month rent + utilities.

Don’t hesitate to contact me to view this apartment or request more details.

Important: Please, write to me few words about yourself and your plans when to move in. Thank you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556653
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 2 m²
Předzahrádka 50 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDZa Skalkou
🚶 103 m (1 min)
PoštaPraha 47
🚘 1 630 m (4 min)
ObchodModrá Mlékarna
🚶 226 m (3 min)
BankaWüstenrot
🚘 2 153 m (5 min)
RestauraceBistro Dvorce
🚶 129 m (2 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚘 1 777 m (3 min)
ŠkolaBasis International School Prague
🚶 439 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Na Zvoničce
🚶 105 m (1 min)
SportovištěPlavecký areál Podolí
🚶 700 m (8 min)
Hřiště
🚶 813 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.