Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyÚjezd, Praha - Malá Strana

Újezd, Praha - Malá StranaMHD do minuty pěšky • Výtah
Cena9 140 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 762 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NOVÁ CENA - 9.140.000,- Kč

Jedinečná investiční příležitost v exkluzivní lokalitě. Přímý majitel nabízí k prodeji byt o velikosti 52 m2, určený k rekonstrukci přesně dle představ budoucího majitele. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy o celkových 6. nadzemních podlažích. V domě je zbudován moderní výtah. Dispoziční řešení bytu je 2+kk (vstupní chodba, koupelna, samostatné wc, obývací pokoj, spojený s kuchyní a ložnice). V roce 2017 byla kompletně vyměněna okna za nová dřevěná špaletová, včetně repasovaných kliček a naplánována je 2. etapa výměny, která se týká druhé části budovy. Vytápění je centrální z plynové kotelny, stejně tak i ohřev vody. Pod budovou jsou celkem dvě podzemní podlaží. K bytu náleží sklepní kóje umístěná ve druhém podzemním podlaží. Přímo před domem se nachází zastávka tramvajových linek ( 22, 12, 15, 20 a další) ve směru na Pražský hrad i do centra města. V bezprostřední blízkosti bytu jsou nejžádanější lokality (Pražský hrad - 950m, Karlův most - 500m, Kampa - 300m, Vrtbovská zahrada – 300m a další). Byt je ideální jak na dlouhodobý pronájem či osobní bydlení, tak pro krátkodobý pronájem turistům (např. přes portály typu Airbnb apod., kdy může pravidelně generovat velmi dobrý měsíční zisk a je optimální taktéž svou stavební dispozicí). Lokalita se vyznačuje veškerou občanskou vybaveností, včetně vyhlášených restaurací Cantina (mexická kuchyně) a Carmelita (italská kuchyně) doslova pár kroků od budovy. Možnost parkování u domu s rezidenční kartou a nebo v OC Nový Smíchov v rámci dlouhodobého pronájmu parkovacího místa. V případě seriózního jednání je možná sleva.

JELIKOŽ SE MNOŽÍ PŘÍPADY, KDY REALITNÍ KANCELÁŘE NEKALÝMI PRAKTIKAMI ZKOUŠÍ OBEJÍT PRAVIDLA TOHOTO WEBU A ZÍSKÁVAT MOJE TELEFONNÍ ČÍSLO V ÚMYSLU NABÍZET SVÉ SLUŽBY, SDĚLUJI, ŽE NECHCI BÝT KONTAKTOVÁN REALITNÍMI KANCELÁŘEMI A V PŘÍPADĚ NERESPEKTOVÁNÍ OZNAMUJI DANÝ SUBJEKT ČESKÉ OBCHODNÍ INSPEKCI.

We offer you a unique investment opportunity in an exclusive location. The owner offers for sale apartment of 52 m2, ready for reconstruction according to the wishes of the future owner. The apartment is located on the 4th floor of the building with a total of 6th floor. The house has a modern elevator. The floor plan of the apartment is 2 + kk (entrance hall, bathroom, separate toilet, living room, connected to the kitchen, bedroom). In 2017, the windows were completely replaced with new wooden windows, including remanufactured handles. The second phase of the windows exchange is planned, which concerns the second part of the building. Heating is central from the gas boiler room. as well as water heating. There are two underground floors below the building. The apartment has a cellar cubicle located on the second underground floor. Directly in front of the house is a tram stop (22, 12, 15, 20 and more) in the direction of Prague Castle and the city center. In the immediate vicinity of the apartment are the most desirable locations (Prague Castle - 950m, Charles Bridge - 500m, Kampa - 300m, Vrtbovská zahrada - 300m and more). The apartment is ideal for long-term rental or personal housing, as well as for short-term hiring for tourists (eg via Airbnb portals, etc., when it can regularly generate a very good monthly profit and is also optimal for its construction floor plan). The location features all amenities, including the famous Cantina (Mexican cuisine) and Carmelita (Italian cuisine) literally a few steps from the building. Parking is possible near the hosue with a residential card or at the Nový Smíchov shopping center within the long-term lease of a parking space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556699
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHellichova
🚶 64 m (1 min)
PoštaPraha 51
🚶 376 m (5 min)
ObchodPotraviny Újezd
🚶 100 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 511 m (6 min)
RestauraceNatureza
🚶 104 m (1 min)
LékárnaManor
🚶 438 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Karmelitská
🚶 270 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚶 206 m (2 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 233 m (3 min)
Hřiště
🚶 252 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.