Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 28 m² bez realitkyPřesličková, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Přesličková, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena2 365 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 030 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zařízený družstevní byt 1+kk, 28 m2, v 11. patře panelového domu na Zahradním Městě, Praha 10. Okno s parapetem orientované na východ nabízí krásný výhled na východy slunce a zástavbu Hostivaře. Byt je členěn na obývací pokoj se stolem, křeslem, židlemi a skříněmi, oddělený dřevěnou stěnou od kuchyňského koutu s novou linkou, nerez dřezem, mikrovlnkou a plynovým dvouvařičem, remoskou na pečení. Kuchyň je zařízena nádobím. V předsíni je umístěna chladnička s mrazákem a prostorné skříně, je z ní též vstup na samostatné WC a do koupelny se sprchovým koutem. V zádveří je umístěn vysoký botník a především prostorná vestavěná skříň se zrcadlovými posuvnými dveřmi. Bezpečnostní dveře. Všechny zdi jsou panelové s výjimkou oddělení obývacího pokoje od předsíňky (cca 0,5m). Byt má nové rozvody elektřiny vedené zvenku po zdech, takže je lehká případná úprava.

Dům byl postaven v roce 1965 a kompletně rekonstruován v letech 2002-2004, vyměněna plastová okna, provedeno zateplení a oprava střechy, což přineslo nízkou energetickou náročnost budovy.

Byt je družstevní, což znamená, že jím nelze ručit za hypotéku, na druhou stranu není nutné platit 4% daň z převodu nemovitosti. Anuita družstevního bytu je splacena. Družstvo Přesličková 2886 hospodaří velmi dobře a představenstvo se dobře stará o opravu případných nedostatků. Převod do osobního vlastnictví není plánován, obyvatelé jsou v družstvu spokojeni. (více viz http://www.bdpreslickova.cz/).

Měsíční poplatky (bez elektřiny) pro 2 osoby činí 2078 Kč, pro jednu osobu jen 1529 Kč.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost - v blízkosti tramvajové linky 22 a 26, bus 177 (tři zastávky na metro Skalka) nebo bus 156 (Háje-Strašnická), také noční spoje. Výtečné možnosti nakupování i kultury – Obchodní centrum VIVO Hostivař je vzdálené jen 5 minut chůze (hypermarket, multikino, pošta, obchody, lékárna, kadeřnictví, pizzerie a 2 další restaurace, kavárny, sauna, apod.). Za ním též fotbalový klub Hostivař, pastvina pro koně. V dosahu lesopark, Hostivařská přehrada s koupalištěm a hřišti.

Byt je vhodný pro samostatně bydlící nebo pro mladší dvojici, ihned k nastěhování. Prohlídky jsou možné v pracovní dny (pod)večer, v sobotu či neděli dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556951
DispoziceGarsoniéra
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.