Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 78 m² bez realitkyVánková, Praha - Čimice

Vánková, Praha - ČimiceČástečně vybaveno
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný a slunný byt 4+kk, 78 m2 + zasklená lodžie 6m2 a zděná sklepní kóje 3m2, Praha 8 - Čimice. Byt je v družstevním vlastnictví, tzn. bez úhrady daně z nabytí nemovitosti. Anuitu ve výši 1 040 000 Kč není nutné doplácet, lze ji hradit v měsíčních splátkách ještě 15 let. V opačném případě převod do osobního vlastnictví možný do roka = lze financovat hypotékou.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, samostatné WC a koupelna s vanou (zděné), obývací pokoj s kuchyňským koutem a tři pokoje (dětský pokoj, pracovna, ložnice). Orientace na východ (obývací pokoj s kk) a na západ (pokoje), z dětského pokoje vstup na balkon a do ložnice. Podlahová krytina vinyl (chodba a kk), koberce (pokoje), dlažba (koupelna, WC). Byt je po rekonstrukci (v r.2014), včetně LAN, nové elektroinstalace, vodovodů a odpadů. Topení ústřední dálkové, plastová okna se žaluziemi. V domě k dispozici další společné prostory (dílna, sušárna).

Byt se nachází se v 7NP (poslední patro) panelového domu s výtahem (celkem 13 jednotek), v klidné části města, s krásným výhledem. Dům je v původním stavu, před plánovanou rekonstrukcí. V blízkosti les, rybník, supermarkety, zdravotní středisko, pošta, školy, školky, hřiště, bazén, veškerá občanská vybavenost. V okolí zeleň, procházkou lze dojít až k řece. Možnost dobrého parkování. Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra - zastávka bus přímo před domem - 10 min. na metro C Kobylisy. Vhodné bydlení pro rodinu s dětmi. Doporučujeme prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557065
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.