Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 100 m² bez realitkyDoktora Zikmunda Wintra, Praha - Bubeneč

Doktora Zikmunda Wintra, Praha - Bubeneč
Cena9 470 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízím prostorný velkorysý byt OV o celkové ploše 100m2 v centru Bubenče (starých Dejvicích).

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí rezidenčního domu po částečné rekonstrukci (nové stoupačky, vodoměry a fasáda domu). Interiér bytu tvoří dva pokoje (24,80m2; 31,30m2) a prostorná kuchyň (17m2) se spíží, koupelna (4,20m2) s vanou, samostatná toaleta (nove obklady a dlažby), velká vstupní hala (17,20m2) a větší šatna (3,20m2). Všude velká špaletová dřevěná okna, dřevěné dveře vše původní a nově renovované, dřevěné parketové podlahy z tvrdého dřeva v pokojích, plynové vytápění, UPC-kabelová přípojka. Jedná se o prostornou dispozici bytu, kdy ho lze použít jako investici, pronajímat jednotlivé místnosti (případně i na kanceláře), protože místnosti jsou optimálně rozmístěny, jsou velké reprezentativní s vysokými stropy.

Praktická vnitřní dispozice, možno upravit na 3+KK, případně na 3+1.

Prodej od přímého vlastníka. Byt je velice klidný, zaujímá polovinu domu, na patře jsou pouze dva, navíc přes chodbu. K bytu patří samostatný uzamykatelný sklep (8,10m2), část půdy a společná udržovaná zahrádka a dvůr. Zahrádka je pod okny a ostatní obyvatelé domu ji nevyužívají, její údržba je hrazena z fondu oprav. Z bytu je výhled do vnitrobloku nad zahrádkou (zde jsou ozdobné mříže s možností uložení truhlíků do oken) a na druhé straně do nově upravené ulice. Dům je situován do klidné a atraktivní pražské lokality. Dobrá dostupnost metra Dejvická i Hradčanská, TRAM, BUS, Dejvického nádraží i letiště Václava Havla. Klidný život v blízkosti Pražského Hradu a Ořechovky v rezidenční oblasti čtvrti Dejvice s mnoha ambasádami. V těsné blízkosti se nachází dva krásné pražské parky Letenské sady a Stromovka, které nabízí mnoho sportovního, odpočinkového i kulturního vyžití. V docházkové vzdálenosti je dobrá občanská vybavenost obchody, mnoho škol, vysokých škol, kulturního vyžití, divadel v okolí je pošta, lékaři, farmářské trhy, atd.

For sale I offer a spacious generous apartment OV with a total area of ​​100 square meters in the center of Bubeneč (old Dejvice).

The apartment is located on the upper ground floor of a residential house after partial reconstruction (new risers, water meters and facade of the house). The interior of the apartment consists of two rooms (24.80m2; 31.30m2) and a spacious kitchen (17m2) with pantry, bathroom (4.20m2) with bath, separate toilet (new tiles and tiles), large entrance hall (17.20m2) and larger dressing room (3,20m2). Everywhere big wooden windows, wooden doors all original and newly renovated, hardwood parquet floors in rooms, gas heating, UPC-cable connection. It is a spacious apartment, where it can be used as an investment, renting individual rooms (or even offices), because the rooms are optimally located, they are large representative with high ceilings.

Direct owner sales. The apartment is very quiet, occupies half of the house, on the floor there are only two, in addition to the corridor. The apartment includes a separate lockable cellar (8,10m2), part of the land and a shared well-kept garden and yard. The garden is under the windows and the other residents of the house do not use it, its maintenance is covered by the repair fund. The apartment has a view of the courtyard above the garden (there are decorative bars with the possibility of storing boxes in the windows) and on the other side of the newly modified street. The house is situated in a quiet and attractive Prague location. Good access to metro Dejvická and Hradčanská, TRAM, BUS, Dejvické station and Václav Havel airport. Quiet life near the Prague Castle and Ořechovka in the residential area of ​​Dejvice with many embassies. In close proximity there are two beautiful Prague parks Letenské sady and Stromovka, which offers many sports, leisure and cultural activities. Within walking distance is good civic amenities shops, many schools, colleges, cultural activities, theaters in the vicinity are post office, doctors, farmers markets, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557202
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.