Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 250 m² bez realitkyVysoká Pec - Rudné, Karlovarský kraj

Vysoká Pec - Rudné, Karlovarský krajVybaveno
Cena3 889 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 493 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Díky aktuální situaci v ČR a nedostupné pomoci od vlády jsem se rozhodl prodat svůj krásný dům/ penzion.

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům/penzion na samotě u lesa v krásné přírodě na čerstvém vzduchu, původní poválečná stavba, která prošla v průběhu let řadou rekonstrukcí, z nichž poslední velká rekonstrukce interiéru proběhla 2012/13 (veškeré vybavení, nová dřevěná okna, podlahové krytiny, rozvody elektřiny a vody, topení, nový kotel a 3 nové koupelny). Dům je rozdělen na ubytovací část pro hosty a soukromou část ( zázemí správce). Ubytovací část se skládá z obývacího pokoje (s krásným krbem) spojeného s kuchyní a jídelnou, 2 koupelen s rohovou vanou a třemi ložnicemi o kapacitě 12 lůžek v patře. Soukromá část správce se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, koupelnou a vlastní schodiště do patra s ložnicí. Nábytek dělal truhlář na zakázku. Dům je částečně podsklepen a k dispozici je prostorná půda. Vytápění je centrální automatickým kotlem na tuhá paliva v samostatné kotelně přístupné z venku. Pozemek je oplocen. Voda je z vlastní historické studny, která se nachází v lese cca 200 m od pozemku (pravidelně děláme rozbory vody a voda je kvalitní). Prostorná zahrada se dvěma kůlnami, altánem s ohništěm a grilem, pingpongový stůl, basketbalový koš, dřevěné houpačky, pískoviště, trampolína a posezení. Parkoviště pro 4 vozy. V současnosti je penzion v celoročním provozu a rezervace na letní prázdniny vyprodané. V případě zájmu je možné převzít dům s obchodním názvem, webovými stránkami i rezervacemi a pokračovat v poskytování ubytování dle svého podnikatelského záměru. Dům je samozřejmě schválen dle hygienických a živnostenských norem pro poskytování ubytování v soukromí. Energetický štítek se připravuje. V případě zájmu o informace piště nebo volejte. Prohlídka možná po předchozí domluvě. Důvod prodeje nový záměr podnikání.

Due to the current situation in the Czech Republic and unavailable help from the government, I decided to sell my beautiful house / guest house.

We sell a beautiful family house / guest house in a remote area in the woods in the beautiful countryside in the fresh air, the original postwar building, which has undergone a number of reconstructions over the years, the last major reconstruction of the interior was 2012/13 roofing, electricity and water, heating, new boiler and 3 new bathrooms). The house is divided into accommodation part for guests and private part (manager's facilities). The accommodation part consists of a living room (with a beautiful fireplace) connected to the kitchen and dining room, 2 bathrooms with corner bathtub and three bedrooms with a capacity of 12 beds upstairs. The private part of the manager consists of a living room with kitchen, bathroom and a private staircase to the bedroom floor. The furniture was made by a joiner to order. The house is partially basement and there is a spacious attic. Heating is central automatic solid fuel boiler in a separate boiler room accessible from outside. Land is fenced. The water is from our own historical well, which is located in the forest about 200 m from the plot (we regularly do water analyzes and water is of good quality). Spacious garden with two sheds, gazebo with fireplace and grill, table tennis, basketball basket, wooden swings, sandpit, trampoline and sitting. Parking for 4 cars. Currently, the guest house is open all year round and reservations for the summer holidays sold out. In case of interest it is possible to take over the house with a business name, website and reservations and continue to provide accommodation according to your business plan. The house is of course approved according to hygienic and trade standards for providing private accommodation. The energy label is being prepared. If you are interested in the information write or call. Guided tours are possible by prior arrangement. Reason for sale new business idea.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557206
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 5. 2019
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
OdpadVlastní čistička
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 200
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
VodaStudna
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.