Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyMíru, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Rezervováno
Míru, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v osobním vlastnictví, v cihlovém čtyřpodlažním domě, 60m2, v 1. nadzemním podlaží bez výtahu.

Dispozice: vstupní chodba, samostatné wc, koupelna, kuchyň a dvě obytné místnosti. Jedna obytná místnost je průchozí.

Chodba je vybavena předsíňovým nábytkem (zrcadlo, komoda, skříň, věšák). Koupelna je vybavena starší vanou a umyvadlem a novou skříňkou se zrcadlem. Kuchyň je vybavena prostornou linkou a zcela novými spotřebiči: plynovým sporákem s elektrickou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem. V kuchyni se dále nachází vestavná skříň, stůl a čtyři židle.

Obytné místnosti jsou prázdné.

Byt je čerstvě vymalovaný, v obytných místnostech jsou čerstvě zrenovované parketové podlahy, v kuchyni nové linoleum, v ostatních místnostech nové epoxidové podlahy. Vytápění plynovým kotlem po servisu a revizi. Byt je vybaven novými světly. Dveře jsou buď nové, nebo zrekonstruované.

K bytu náleží sklepní kóje. Dům je zateplený, s plastovými okny.

Náklady: nájem 9 500,- Kč + poplatky (1 osoba 800 Kč, 2 osoby 1 300 Kč, 3 osoby 1 500 Kč) + energie, které platí nájemník přímo poskytovateli (dle předchozích zkušeností 1 000 Kč plyn a 500 Kč elektřina). Kauce 25 000 Kč. Internet v bytě zaveden není, lze zařídit na vlastní náklady nájemníka, a není zahrnut v ceně nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557477
Dispozice2+1
Dostupné od22. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha60
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.