Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyKačírkova, Praha - Jinonice

Kačírkova, Praha - Jinonice
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Moderní byt v projektu Waltrovka se 2 balkony a pěkným výhledem do okolí je situován v 5. patře nového multifunkčního rezidenčního projektu s podzemním parkováním a širokou nabídkou restaurací, obchodů a služeb. Lokalita v klidné části Prahy 5 s rychlým spojením do centra, pár minut chůze od stanice metra Jinonice, v blízkém dosahu komerčního centra Anděl, Francouzské a Německé mezinárodní školy, sportovních zařízení a parků Vidoule a Prokopské údolí.

Interiér bytu tvoří 2 samostatné ložnice, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, koupelna s vanou, toaleta a vstupní hala. Balkony jsou přístupné z obývacího pokoje a jedné z ložnic.

Dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, velká okna, myčka, sklep, společná zahrada a dětské hřiště v blízkosti domu. Byt je možno zařídit nábytkem za vyšší nájemné. K dispozici garážové stání. Záloha na společné domovní služby, vodu, vytápění 4000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.

Modern 2-bedroom flat in the Waltrovka project with two balconies and nice views is situated on the fifth floor of a new multi purpose residential project with underground parking and a variety of shops, services and restaurants. Located in a quiet green neighborhood with quick access to the city center, just a few minute walk to Jinonice metro station. Convenient to the French and German international schools and the Anděl business district, within easy reach of multiple sports facilities and green parks.

The interior features two separate bedrooms, living room with a fully fitted open kitchen and dining area, bathroom with bathtub, toilet, and entrance hall. The balconies are accessible from the living room and one bedroom.

Wooden floors, tiles, security entry door, large windows, dishwasher, cellar, common garden and childrens playground near the building. Can be furnished at a higher rent. On-site garage parking space available. Deposit for common building charges, water, heating CZK 4000/month. Electricity is paid separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557580
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 4. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.