Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyBohumínská, Praha - Letňany

Bohumínská, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej slunného bytu 1+kk ( 2+kk ) 40,6 m2, ul. Bohumínská 526, Praha 9 – Letňany, včetně sklepa a vlastního parkovacího stání před domem. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve třetím nadpodlaží zrekonstruovaného panelového domu se dvěma výtahy, centrálním a bočním vchodem z garážových/sklepních prostorů, včetně nájezdové plošiny. Vše zabezpečeno kamerovým systémem. Kolaudace domu proběhla v roce 2005.

Do bytu se vchází vstupní chodbou, po pravé straně je samostatné WC a samostatná koupelna s vanou. Po levé straně je vstup do oddělené ložnice. Čelně je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Jednoduchou úpravou je možné předělit pokoj a docílit tak oddělených prostor pro kuchyň a obývací pokoj.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2015. Na podlahách je položeno PVC, v prostorách koupelny a WC dlažba. Okna plastová, orientovaná na západ. Vytápění je dálkové, na každém radiátoru měřič tepla, měřiče jsou i na teplou a studenou vodu. Možnost internetu, telefonu a kabelové TV (UPC). Velmi nízké měsíční poplatky 2418,- Kč (platné od 01.02.2019 ) vč. fondu oprav. Perfektně fungující SVJ.

V blízkosti bydliště se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ -2 min pěšky, ZŠ-2 min pěšky, SŠ-5 min pěšky, zdravotnictví, sportovní využití Aquacentrum Lagoon Letňany, ICE arena Letňany, restaurace, kino, Penny market, Lidl, Tesco včetně dalších obchodů, atd.) Výborná dostupnost – BUS na metro Letňany – 5 min pěšky, obchodní centrum 7 min pěšky. Nedaleko lesopark, výstaviště PVA Letňany. Dům i byt jsou v dobrém stavu. Byt bude uvolněn k nastěhování 9/2019. Ukazatel energetické náročnosti budovy C.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557753
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.