Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 104 m² bez realitkyFrantiškova, Praha - Černý Most

Rezervováno
Františkova, Praha - Černý Most
Cena5 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji tichý a slunný dvougenerační byt 4+1 s lodžií a sklepní kójí v osobním vlastnictví o celkové výměře 104m2, v ulici Františkova, Praha 9 Černý Most. Byt se nachází v posledním patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Panelový dům je po rekonstrukci (zateplení, nová střecha, plastová okna, zasklené lodžie atd.), má 2 vchody s čipovým vstupním systémem a na každém patře jsou pouze 2 bytové jednotky.

Byt je tvořen z prostorné předsíně (16,9m2) s úložnými prostory, 4 pokojů: dětským pokojem (12,4m2), ložnicí (12,7m2), obývacím pokojem (18,3m2) a pokojem v zadní části bytu (14,4m2); kuchyní (12,7m2), koupelnou se zděným jádrem (3,9m2) a dvěma samostatnými WC. K obývacímu pokoji s kuchyní náleží zasklená lodžie (6m2) orientovaná na jih. Byt je v udržovaném stavu a nabízí tak novým majitelům možnost rekonstrukce, ale zároveň je připravený k okamžitému nastěhování.

K bytu patří sklepní kóje s oknem (4,9m2), která se nachází přímo vedle bytu. V domě je také možnost využití společných prostor kolárny/kočárkárny.

Sídliště Černý Most nabízí novým majitelům kompletní občanskou vybavenost, nákupní možnosti (OC Černý Most – 5min chůze), skvělou dopravní dostupnost (metro Černý Most – 6min chůze) a příležitost pro volnočasové aktivity v okolní přírodě (park U Čeňku, rybník Martiňák).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557818
Dispozice4+1
Dostupné od20. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha104
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.