Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyChlumčanského, Praha - Libeň

Chlumčanského, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena5 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 173 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný a vzdušný byt 3+1 v ulici Chlumčanského, na pomezí Libně a Kobylis v Praze 8. Bytová jednotka je zatím v družstevním vlastnictví, ale byl již zahájen proces převodu do OV (lze doložit), který bychom chtěli nechat již na novém majiteli. Realizace cca léto 2019.

Jedná se o klidnou oblast s výbornou dostupností do centra – 2 minuty na tramvajovou zastávku Bulovka (odtud 5 minut na Kobylisy = metro C nebo 7 minut na Palmovku = metro B); 5 min na autobusovou zastávku Bulovka (7 min na Nádraží Holešovice).

Celková nezastavěná plocha bytu je 72,9 m2 (vstupní hala 10,13 m2, ložnice 17,46 m2, šatna/kancelář 13,37 m2, obývací pokoj 17,92 m2, kuchyň 8,6 m2, oddělené WC 1,0 m2 a koupelna 2,4 m2, spíž/úklidová místnost 2,0 m2) + sklep v suterénu 2,1 m2. Volné parkování před domem.

Byt prošel v roce 2015 kompletní, citlivou rekonstrukcí. V pokojích zůstala původní parketová podlaha, a na chodbu, do koupelny a na WC byl položen odolný vinyl zn. Gerflor. Původní interiérové dveře nahradily nové dveře i zárubně Sapeli Elegant. Součástí bytu je vestavěná šatní skříň IKEA 350 x 270 cm a obývací stěna IKEA. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární.

Dva pokoje mají výhled do klidné ulice a na udržovanou zeleň před administrativní budovou. Zbylé dvě místnosti mají výhled do dvora, který je částečně zastíněn vzrostlými stromy a částečně je využíván jako parkovací plocha.

V létě se byt nepřehřívá a bez nutnosti klimatizace je v něm příjemně i při extrémních teplotách. V zimě jsou pak díky efektivní izolaci a centrálnímu plynovému vytápění minimální náklady na teplo.

Bytová jednotka se nachází v 1. podlaží sedmipatrového objektu, v jehož rámci byl realizován developerský projekt „Bullovka“ (6. a 7. patro). Původní dům ze 60. let tak získal novou zateplenou fasádu, výtah, novou střechu a má nyní vzhled novostavby. Z prostředků družstva jsou aktuálně revitalizovány i společné prostory v domě. Také okolí, resp. tramvajová trasa Bulovka – Palmovka (ulice Zenklova) včetně navazujícího veřejného prostranství prošla v roce 2018 kompletní rekonstrukcí (dokončení jaro 2019).

Byt je okamžitě obyvatelný a po dohodě zde můžeme zanechat většinu vybavení (kuch.spotřebiče, nábytek, sedací souprava). K dispozici od června 2019 nebo dle vašich potřeb.

Občanská vybavenost:

FN Na Bulovce

ZŠ Bohumila Hrabala a MŠ Na Korábě

Sportcentrum a restaurace Koráb

Form Factory Fitness Center Na Stráži

Park Pod Korábem

povltavská cyklostezka

Pozn. Neplatíte daň z převodu nemovitosti ve výši 4%

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557826
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha73
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.