Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 167 m² bez realitkyRokytnice nad Jizerou - Rokytno v Krkonoších, Liberecký kraj

Rokytnice nad Jizerou - Rokytno v Krkonoších, Liberecký krajVybaveno
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Z rodinných důvodů prodáváme kvalitní novostavbu chalupy, repliku roubenky, 4+kk z roku 2015. Užitková plocha částečně podsklepeného domu je 167 m2, čistá plocha obytných místností 96 m2.

V přízemí je zádveří, hala, hlavní místnost, 1x pokoj, koupelna, WC a venkem přístupná kolna / lyžárna, v podkroví 2x prostorná ložnice, koupelna a WC. Dominantní orientace obytných místností je JZ a SZ. Chalupa se prodává včetně vnitřního vybavení.

Chalupa je umístěna v klidné, nejvyšší části Rokytnice n. Jizerou, kat. území Rokytno, s několika domy v okolí, přesto s výbornou dostupností do centra obce. Vzhledem k docházkové vzdálenosti k místním vlekům a krátké dojezdové vzdálenosti na „Lysou horu“ jde o ideální místo pro lyžování, stejně tak pro pěší i cyklo turistiku.

Vytápění je řešeno kombinací podlahového topení s přímotopy, zároveň lze využít horkovzdušný systém z krbu v hlavní místnosti. Ohřev vody bojlerem, vysoce kvalitní voda z místní studny. Odpad napojen do městské kanalizace.

Chalupa je vhodná i k trvalému bydlení či ke komerčnímu pronajímání např. přes Booking. K chalupě patří i neoplocená zahrada o 1165 m2.

Kontakt chalupa-rokytno@seznam.cz; RK prosím nepište.

For family reasons we sell high quality new 4 + kk cottage from 2015. The useful area of ​​the house is 167 m2, the net area of ​​the living rooms is 96 m2. The cottage is located in the highest part of Rokytnice nad Jizerou, in the Rokytno area, with excellent access to the village center and within walking distance to the local ski lifts. An ideal place for skiing, hiking and cycling. Also suitable for permanent living. Heating is a combination of floor + heaters, hot water boiler. Water from your own well. The cottage is sold including interior equipment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558141
Dispozice4+kk
Dostupné od24. 4. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha167
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 305
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.