Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyZahradníčkova, Praha - Košíře

Rezervováno
Zahradníčkova, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji krásný, světlý byt 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Praze 5, Košíře, v ulici Zahradníčkova. Byt se nachází pouze 1 minutu chůze na tramvajovou zastávku Poštovka, je zde tedy vynikající dopravní spojení, vč. nočního (pouhých 9 min tramvají do centra na metro B Anděl). Nedaleko je také Metro A Motol. V okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost (škola, školka, nemocnice, koupaliště Motol, dětská hřiště) a přesto se jedná o bydlení obklopené zelení (za domem se nachází malý les, cca 2 minuty chůze je velký přírodní park Cibulka, dále motolské rybníky, obora Hvězda, nedaleko je i Prokopské a Šárecké údolí). V okolí se nachází i dostatek sportovišť (tenisové kurty, golfové hřiště, minigolf, dráha na inline brusle Ladronka, fotbalové hřiště)

Byt je nabízen vč. spoluvlastnického podílu na pozemku okolo domu. Bytová jednotka se nachází ve 2. podlaží a skládá s obývacího pokoje 18,4 m2, ložnice 12,0 m2 a 11,9m2, kuchyň 11,7 m2, předsíň 10,8 m2, koupelna 2,9 m2, WC 1,1 m2, komora 2,9 m2, zděného sklepu 4,0 m2 a lodžie 6,0 m2.

Byt je po kompletní rekonstrukci jeho velké části (kromě ložnic). Proběhla kompletní rekonstrukce koupelny, WC a kuchyně. V bytě je nová elektroinstalace, nové rozvody plynu a vody. V rekonstruovaných místnostech jsou také nové štuky. V celém bytě jsou nová plastová okna s tepelně izolačním trojsklem a nové dveře s obložkovými zárubněmi. Ve všech oknech jsou namontovány vnitřní žaluzie, v menších oknech jsou sítě proti hmyzu. Lodžie je zasklená. V bytě jsou převážně plovoucí laminátové podlahy a v koupelně a na WC je dlažba. Vstupní vchodové dveře jsou bezpečnostní. V ceně bytu je kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči, vestavná skříň a botník na chodbě, skříň na míru v ložnici, zařízení koupelny a WC. Na dalším vybavení je možné se dohodnout. Příjem TV signálu je terestriální (anténa), kabelový (UPC) i satelitní.

Dům je cihlový po kompletní rekonstrukci obvodového pláště vč. zateplení a opravy lodžií, opravy střechy a izolace základů z roku 2016. V roce 2018 proběhla v domě kompletní rekonstrukce elektroinstalace. Pro rok 2019 je plánována rekonstrukce kotelen a interiéru (výmalba domu, výměna PVC a oprava zábradlí). Tím bude dům kompletně zrekonstruován. Energetická třída je C.

Byt bude k nastěhování na podzim 2019. Prohlídky bytu jsou možné po dohodě , obecně ráno mezi 7:30 - 8:00 hod a pak navečer 18 - 20 hod. Pro domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte na email eduard.stingl@gmail.com . RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558192
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.