Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 186 m² bez realitkySochařská, Praha - Bubeneč

Sochařská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby695 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Přímý majitel (tel.603 853 180) nabízí (bez provize) k pronájmu dvoupodlažní byt 3+kk u Stromovky, 157m2+terasa 29 m2, 2x koupelna a 2x WC, v ul. Sochařská 13, Praha 7-Bubeneč. Jedná se o půdní byt v 6. a 7..np. zrekonstruovaného cihlového domu s novým výtahem, má 2 samostatné neprůchozí pokoje(oba na západ do dvora) a opravdu prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, též orientovanou do dvora. Všechna okna jsou vybavena hliníkovými exteriérovými žaluziemi. Byt se nabízí jako částečně zařízený, vybavený kuchyňskou linkou a vestavným nábytkem. K dispozici je kuch.linka s lednicí, elektrickým sporákem a elektrickou multifunkční troubou. V každém pokoji a v hale je vestavná skříň (celkem 5ks), rovněž v koupelnách a na WC jsou skříňky. V každém podlaží je koupelna a samostatné WC. V koupelnách jsou vany, el.vyhřívaná podlaha. WC mísy jsou závěsné s odvětráním a s bidetovou sprškou. Na podlahách keramická dlažba, v pokojích plovoucí podlaha. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem s týdenní regulací teploty. K dispozici vysokorychlostní a neomezené připojení k internetu přes UPC. Parkování v ulici na karty. Dům je hned u Stromovky a jeho poloha má všechny výhody centra. V nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost, spousta restaurací, obchodů, pošta, atp. Do 100m Stromovka,dětská hřiště,do 200m škola,školka,Billa. Výborné spojení MHD, jak do centra, tak do Dejvic. Cca 200m daleko na Letenském náměstí jsou tramvaje (i noční), do centra jedou 8 minut, na Hradčanskou 5min. 10minut pěšky je metro C Vltavská. K nastěhování 1.5.2019. Cena 39.000 + 695/os.(voda a služby) + el. a plyn dle spotřeby.

Direct owner (phone +420 603 853 180) offers for rent (without commissions) the double storey apartment 3+kitchenette, 157 m2+terrace 29 m2 , with 2x bathroom and 2x WC, next to Stromovka park in Prague 7-Bubeneč, street Sochařská 13. The flat is in 6th and 7th floor of a renovated brick building with a new lift and has 2 separate bedrooms (facing west to the courtyard) and a very spacious living room with kitchenette and with exit to the large terrace – also western direction. (Layout arrangement is in the photos) All the windows are equipped with the aluminum exterior louvres. The apartment is offered as partly furnished, with a kitchenette and built-in furniture. In the kitchen unit there is the electric multifunction oven, the electric cooker, combined refrigerator with stainless steel design. In each room and in the hall there is a built-in wardrobe (total 5pcs.). There are also toilet cabinets and in the bathrooms the cabinet under the sink and large mirror cabinet. There is one bathroom and one separate toilet on each floor. Bathrooms have a bathtub and electric heated floor. On both toilets there is a ventilated hanging toilet bowl with bidetshower. The hall, bathroom and toilet have floor made of ceramic tiles, in the other rooms is a floating floor. Heating and hot water is provided by gas boiler with its own weekly temperature control. There is a high speed and unlimited Internet access via UPC. Parking on the street with a resident card. The house is next to Stromovka park and its location has all the advantages of the city center. In the immediate surroundings are all amenities, lots of restaurants, shops, post office, etc.. Within 100m is Stromovka park, playgrounds, within 200m school, kindergarten, supermarket Billa. There are excellent public transport links to the center and Dejvice as well. 200m away at Letna Square is a tram stop (also night links), which goes to the center 8 minutes, to the metro Hradčanská line A 5min, 10 minutes walk from the house is metro Vltavská line C. Available from May 1st. The price is 39,000czk plus 695czk per person (water and services) + el. and gas according to consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558247
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha186
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.