Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 383 m² bez realitkyTěšínská, Ostrava - Radvanice, Moravskoslezský kraj

Těšínská, Ostrava - Radvanice, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel (tel. 603355466) prodává vícegenerační rodinný dům stojící v centru městského obvodu Ostrava – Radvanice, ulice Těšínská 635/257, přímo u hlavní komunikace, s výbornou dostupností do centra Ostravy a obchvatu Rudná.

Celková zastavěná plocha objektu je 174 m2 (dům 130 m2 + garáž 44 m2), plocha oplocené zahrady se vzrostlou zelení 1454 m2 (782 m2 orná půda + 672 m2 zahrada). Plocha domu a garáže činí 383 m2. Dům má čtyři podlaží. V polosuterénu se nachází kotelna, prádelna, prostorný sklad, společenská místnost s krbem, vstup do zahrady. V 1. a 2. NP jsou dvě bytové jednotky o dispozici 3+1, každá o užitné ploše cca 85 m2. Půdní prostor o užitné ploše cca 62 m2 a výšce krovu 3,7 m je dosud nevyužitý, nabízí se zde provedení vestavby. Dostatek místa k parkování jak v okolí, tak především za domem ve vlastní dvojgaráži a na přilehlém pozemku.

Současný stav domu nabízí budoucímu majiteli více možností využití. Jak výhradně k bydlení, tak, vzhledem k umístění, k podnikání (kancelářské prostory), případně kombinace obojího, včetně zmíněné možnosti využití podkroví. Původní stavba pochází ze čtyřicátých let, poslední rekonstrukce proběhla v roce 1990. Výhledově lze, dle územního plánu, stávající budovu rozšířit, či postavit další objekt v zahradě. Stavba je napojena na vodovod, kanalizaci, elektřinu, plyn, pevná linka/internet, elektronické zabezpečení objektu. Vytápění a ohřev vody zajištěn stacionárním plynovým kotlem/bojlery (bojlery mají možnost sezónního ohřevu vody elektřinou ve snížené sazbě). Výplně otvorů jsou původní, zateplení není provedeno.

Dům nemá zpracován energetický štítek, proto uvedena energetická náročnost budovy ve třídě G. Prodávaná nemovitost je neobsazená, možno ihned převzít. Další informace rád poskytnu při prohlídce nemovitosti. Uvedená cena je k jednání. Daň z nabytí nemovité věci není započtena v ceně a hradí ji ze zákona kupující. Neplatí se žádná zprostředkovatelská provize, prodej realizován přímým majitelem.

Nabídky RK ke spolupráci předem zdvořile odmítáme.

Inzerát platí do smazání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558268
DispoziceOstatní
Dostupné od29. 4. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha383
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 628
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.