Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 72 m² bez realitky

Kamenice - Ládví, Středočeský krajVybaveno • Terasa

Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 121 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Rekreační chata s vlastním pozemkem v obci Kamenice – Ládví (Praha - východ)

Nabízíme k prodeji zděnou rekreační chatu dispozice 3+1 + garáž s dílnou o zastavěné ploše 72 m2 na vlastním udržovaném pozemku o výměře 442 m2 v žádané lokalitě v obci Kamenice – Ládví v blízkosti Prahy (30 km autem či busem, možný vjezd až k chatě). Dispozice – v přízemí garáž, dílna a technické zázemí. V patře se nachází zastřešená terasa s pěkným výhledem do zeleně, obývací pokoj s jídelním koutem a krbovými kamny, ložnice, kuchyň, koupelna s WC a obytná veranda. Okna obytných místností jsou orientována na jih a západ. Vlastní pozemek kolem chaty výměry 442 m2 je oplocen – je zde vzrostlá udržovaná zeleň. Vlastní vrtaná studna přímo na pozemku (20 m od hranice pozemku je obecní vodovod, na který je možné se napojit), odpad je řešen žumpou. Objekt je napojen na elektřinu 220/380. Rekreační chata se nachází v klidné oblasti na okraji obce - v přímé blízkosti louky a lesa s velkým množstvím volnočasových aktivit v krásné přírodě – ideální pro rodinnou rekreaci. Na okolních volných dosud nezastavěných pozemcích již není povolena další výstavba. Chatu je možné si přestavět dle vlastních představ. V sousedství se nachází novostavba, přes komunikaci pak další rekreační objekty. Nedaleko je možnost ustájení koní. Výhodou je velmi dobré spojení autobusem 337 a 339 do Prahy (na Budějovickou či Roztyly). V místě se nachází plná občanská vybavenost - obchod, restaurace a další zázemí. Nemovitost je ihned k dispozici včetně zařízení.

Recreational cottage with land in Kamenice - Ládví (Prague East)

We offer land of total area 442 m2 with a recreational cottage (brick built) – 72 m2. Layout - on the ground floor garage, workshop and technical background. Upstairs there is a covered terrace with a nice view of the greenery, living room with dining area and fireplace, bedroom, kitchen, bathroom with toilet and a living porch. The windows of the rooms are facing south and west. Own land around the cottage area of 442 m2 is fenced - there is grown well-kept green. Own drilled well directly on the land (20 m from the site boundary is municipal water supply, which can be connected), waste is siphoned. The building is connected to electricity 220/380. The cottage is located in a quiet area on the outskirts of the village - in the direct vicinity of a meadow and forest with plenty of leisure activities in beautiful nature - ideal for family recreation. Further construction is no longer allowed on the surrounding open plots of land. The cottage can be rebuilt according to your wishes. There is a new building in the neighborhood, and other recreational facilities across the road. The advantage is very good connection by bus 337 and 339 to Prague (to Budějovická or Roztyly). There is full civic amenities - shop, restaurant and other facilities. The property is immediately available including facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558440
Dispozice3+1
Dostupné od10. 5. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku442
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 10 121 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google