Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyPoříčí, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Poříčí, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu slunný a moderní byt o velikosti 3+kk ve vyhledávané lokalitě Brno - střed na ulici Poříčí 2 (v právě dokončené novostavbě rezidence RIVERSIDE), v těsné blízkosti výstaviště BVV a přitom nedaleko řeky Svratky, okolních lesů, cyklostezky a koupaliště Riviéra. Bezproblémové a rychlé napojení na městské okruhy a dálnici D1.

Byt o celkové ploše 99m2 včetně balkonu se nachází v 7NP/8NP. Výhoda prvního nájemníka!

Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, (lednice, myčky, indukční varné desky, trouby, mikrovlnky a odsavačem par) a prostornou šatnou s nábytkem na míru. Koupelna je opatřena sprchovým koutem i vanou. WC je samostatně. Další vybavení bytu je možné dle domluvy.

V bytě jsou namontovány předokenní žaluzie a rekuperace vzduchu. K bytu náleží prostorný sklep o velikosti 7m2 . Lze si pronajmout i vyhrazené kryté parkovací stání v podzemních garážích.

Energetická náročnost budovy je B - velmi úsporná.

K nastěhování cca od 1.7.2019. Prohlídky možné po domluvě.

Požaduji vratnou kauci ve výši 25 000,-Kč.


Kontakt: 
mail: alice.remsova@gmail.com

I offer for rent a sunny and modern apartment 3 + kk in the sought after location Brno - center on the street Poříčí 2 (in the just finished new residence called RIVERSIDE), close to the BVV exhibition center and near the river Svratka and surrounding forests. Fast connection to city circuits and the D1 motorway.

Apartment with a total area of ​​99 square meters including balcony is located in 7NP / 8NP. The first tenant advantage!

The apartment is equipped with kitchen unit including appliances (fridge, dishwasher, induction hob, oven, microwave and hood) and a spacious dressing room with custom furniture. The bathroom has a shower and a bathtub. The toilet is separate. Further equipment of the apartment is possible by appointment.

In the apartment are mounted window blinds and air recuperation. The apartment has a spacious cellar of 7m2. Reserved covered parking space in underground garages is for extra charge 2000, - CZK / month.

The energy performance of the building is B - very economical.

Available from 1.7.2019. Guided tours possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558791
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha99
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.