Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej kanceláře 7+kk • 363 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena23 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 316 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nového luxusního kancelářského prostoru přes celé 2. nadzemní podlaží věžového domu v rezidenci Central Park Praha na Žižkově s plochou 287 m2, spolu s další jednotkou v podzemním podlaží s plochou 76,27 m2, kde je umístěno podzemní garážové parkování pro 2 až 4 automobily, případně kola a motocykly, a skladovací prostor. Dohromady plocha 363,27 m2.

Spojení několika výtahy, domovním schodištěm i venkovním schodištěm. Vše s pravidelným úklidem.

Z jedné strany je kancelářský prostor přízemní ve zvýšené úrovni uzavřeného vnitřního parku, do kterého je vlastní přímý vstup přes rozsáhlou terasu, z druhé strany do ulice jde o 1. patro, tj. 2. nadzemní podlaží. Až 6 samostatných kanceláří, dále velký open space, několik koupelen s toaletami, místnosti využitelné pro více záměrů, možnost dalších úprav. Dva vchody umožňují uživatelsky rozdělit na dvě samostatné části, jednu či druhou použitelnou též pro bydlení. Prostory jsou nové, nepoužité, částečně vybavené, včetně dvou kuchyňských linek. Na všech hliníkových oknech zn. Schüco jsou venkovní žaluzie na el. pohon. Podlahy dřevěné nebo dlažba s podlahovým topením. Příprava na alarm a klimatizaci a saunu. Úpravy může provést stavební tým, který stavbu provedl s důrazem na kvalitu a designové provedení.

Vhodné jako investice, pro kombinované využití jako kanceláře s bydlením, i pouze jako kanceláře pro firmu preferující soukromí, případně izolovanost z epidemického pohledu, ale s plným zázemím.

Soukromý udržovaný park 15.000 m2 přístupný pouze rezidentům objektu, denní kavárna, 24hodinová recepce, centrální hlásič požáru s 24hodinovým monitoringem, ostraha s kamerovými systémy, vstupy na bezpečnostní čipy, údržba pro případ havárie, concierge služby. V okolí je kompletní občanská vybavenost, mateřská školka, restaurace, pošta, poliklinika, sportovní centrum, park Parukářka a výborné dopravní spojení. Lokalita nedaleko historického centra Prahy s potenciálem Karlína, Holešovic či Smíchova, kdy zde došlo a v nejbližší době dojde k dalšímu rozvoji výstavbou na Nákladovém nádraží Žižkov a v blízkém okolí.

Prostory lze též výhledově rekolaudovat pro účely bydlení a vytvořit tak na jejich místě velkorysý byt o dispozici až 7+kk.

PENB C.

Plocha: 363 m²

Cena: 23.890.000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559002
Dispozice7+kk
Dostupné od2. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Plocha kanceláře363
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 218 m (3 min)
PoštaPraha 3
🚶 274 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 240 m (3 min)
BankamBank
🚶 632 m (8 min)
RestauraceRestaurace Chaloupka
🚶 210 m (3 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 69 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Chelčického
🚶 598 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 374 m (4 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 219 m (3 min)
Hřiště
🚶 287 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.