Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nadstandardně vybavený byt 2+kk s velkou předzahrádkou a garážovým stáním v Brně v Medlánkách. Jedná se o krásnou, klidnou a vyhledávanou lokalitu s dobrou dostupností do centra města, a to jak autem, tak MHD. V okolí je pěkná příroda pro pěší i cyklo výlety. V blízkosti bytu se nachází mateřská škola, obchod, kavárna, restaurace, dětské hřiště.

Byt o velikosti 47,9m2 (+34m2 předzahrádka) se skládá z chodby (8,9m2) s vestavěnou skříní na míru. Z chodby je přístup do prostorné šatny (2,6m2) se spoustou úložných prostor, koupelny (5,3m2) s vanou s masážními tryskami. Dále pak z ložnice (12,2m2), která je vybavena pracovním stolem na míru s dostatečným množstvím úložných prostor. Hlavní obývací místnost s kuchyňským koutem (16,2m2) je vybavena kuchyňskou linkou Gorenje a spotřebiči (elektrická varná deska, vestavěná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř). Z obývací místnosti je vchod na prostornou předzahrádku (34m2), jejíž součástí je markýza. Předzahrádka je ideální jak pro relaxaci, tak pro posezení s přáteli a grilování. Výhodou je sklep (2,7m2) na stejném patře jako byt.

Byt má nainstalován zabezpečovacím systémem včetně dvou kamer napojených na televizi. Jedna kamera je umístěna před vchodovými dveřmi do bytu a druhá na předzahrádce. Všechna okna mají předokenními rolety na dálkové ovládání.

V ceně bytu je zahrnuto vnitřní vybavení a garážové stání, které je přístupné posuvnými vraty na dálkové ovládání v suterénu domu. V přízemí se nachází kočárkárna/kolárna. Byt je vhodný pro mladý pár, nebo jako investice. Vše je nachystáno k okamžitému nastěhování/pronajímání. Nedaleko se nachází technologický park, kde sídlí několik technologických firem. Neplatíte provizi. Nepřeji si být kontaktován RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559058
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.