Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyNa Horizontu, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Rezervováno
Na Horizontu, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízíme k pronájmu hezký, útulný a částečně zařízený byt 3+kk v perfektním stavu, 72 m2 + sklep, s prostornou terasou 5,5m2, v Berouně – Králův Dvůr, ulice Na Horizontu. Nachází se ve třetím patře nového, čistého, klidného a udržovaného domu, ideálně situovaného blízko přírody i veškeré infrastrutkury s moderním nerezovým výtahem a prakticky bezbariérovým přístupem.

Byt je velmi prostorný a slunný, s velkou terasou nabízející klidné posezení a výhled na celé Berounsko. Byt je v obývací části vybaven novou obývací stěnou, knihovnami, stolkem, komfortní pohovkou. Dále je v samostatně řešené kuchyni vybaven plně zařízenou kuchyňskou linkou včetně nádobí a značkových (Siemens, Aeg, Whirlpool) spotřebičů (sporák, trouba, rychlov.konvice, nová mikrovlná trouba a lednice, osvětlení pracovní plochy). Podlahová krytina je řešena plovoucími parketami, příp. dlažbou. Koupelna s vanou je rovněž plně zařízena. Toaleta je oddělena a má samostatné umyvadlo. Byt disponuje mnoha chytře řešenými úložnými prostory, policovým systémem a šatními skříněmi.

Dětský pokoj nabízí možnost spokojeného soužití dvou sourozenců, a také možnost se realizovat z hlediska vybavení. Byt je v naprosté většině osazen výkonnými, ale úspornými svítidly. Okna možno stínit novými hliníkovými žaluziemi. Vstup do bytu řešen bezpečnostními dveřmi. K bytu náleží sklepní kóje.

V blízkosti domu zastávka autobusu (5min chůze), nájezd na dálnici D5 (Praha-Plzeň) do 2 minut. V okolí veškerá občanská vybavenost, obchody (hypermarket Albert 5 min), lékarna, škola a školka, lokalita nabízí mnoho významných přírodních i kulturních památek, restaurací, barů a velkou škálu možností kulturního vyžití. Prosíme výhradně k dlouhodobému pronájmu, ideálně mladý pár s dětmi, bez zvířat (psů, koček) a nekuřáci. Výborná dopravní dostupnost a komplexní občanská vybavenost. K nastěhování ihned, prohlídky po dohodě. (Zařízení dle fotografií, chybí postel v ložnici a vybavení dětského pokoje).

We offer for rent! A nice, cozy and partly furnished apartment 3 + kk in a perfect condition, 78 sqm, with a spacious terrace 5.5 sqm, in Beroun - Kraluv Dvur, Na Horizontu street. Located on the third floor of a new, clean, quiet and well-kept house, ideally located close to nature and all infrastruture with a modern stainless steel lift and practically barrier-free access.

The apartment is very spacious and sunny, with a large terrace offering a quiet sitting area and a view of the whole Beroun area. The apartment is equipped with a new living room, libraries, coffee table, comfortable sofa. Furthermore, the kitchen is equipped with a fully equipped kitchen including dishes and branded (Siemens, Aeg, Whirlpool) appliances (stove, oven, kettle, new microwave and refrigerator, work area lighting). Flooring is solved by floating parquet, eventually floor tiles. The bathroom with bathtub is also fully equipped. The toilet is separated and has a separate sink. The apartment has many cleverly designed storage spaces, a shelf system and wardrobes.

The children's room offers the possibility of a cohabitation of two siblings and also the possibility to implement in terms of equipment. The apartment is in the vast majority equipped with powerful but economical lights. The windows can be shaded with new aluminum louvers. Entrance to the apartment is solved by security doors. The apartment has a cellar (1,5sqm).

Near the house there is a bus stop (5min walk), the D5 highway (Prague-Pilsen) within 2 minutes. In the vicinity of all amenities, shops (hypermarket Albert 5 min), pharmacy, school and kindergarten, the site offers many important natural and cultural monuments, restaurants, bars and a wide range of cultural activities. We are solely for long-term lease, ideally young couple with children, without animals (dogs, cats) and non-smokers. Excellent transport accessibility and comprehensive civic amenities. Available from 1.6.2019, however able to see after agreement from now on. (Facility as seen in the attached photoes, missing beds in bedroom and children´s room).

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559134
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.