Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovVybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Stylový byt 1kk o celkové užitné ploše 45,3 m2 s terasou se nachází v 6. patře novostavby v městské části Praha 9 - Střížkov.

Dřevěné podlahy a dlažby v celém bytě. Kuchyňská linka je plně vybavená všemi potřebnými elektrospotřebiči (lednice, samostatná mraznička, sklo-keramický sporák, trouba, myčka a mikrovlnka).

Byt je zcela zařízen nábytkem včetně vestavěné skříně v komoře/šatně a pračky v koupelně. Součástí bytu je klimatizace. Byt má veškeré potřebné přípojky pro kabelovou televizi a internet.

Lokalita nabízí kvalitní občanskou vybavenost, společně s docházkovou vzdáleností na Metro "C" - Střížkov a zastávky BUS. V současné době je byt v družstevním vlastnictví, avšak s možností převodu do vlastnictví osobního.

Součástí kupní ceny je i veškeré vybavení. Byt v družstevním vlastnictví s nesplacenou anuitou cca 2.300.000 Kč (není součastí kupní ceny), která se hradí v měsíčních splátkách (neplatíte 4% daň z nabytí nemovitých věcí).

Byt je v současné době komerčně pronajat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559201
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.