Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyTeplice - Teplice, Ústecký kraj

Teplice - Teplice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 217 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám 3+1 s garáží v Šanově. Byt po dílčí rekonstrukci ( 1/2018): nová koupelna, WC a plastová okna (trojsklo vyplněné plynem-> zvukově i tepelně izolační), většina místností nově vyštukovaná, v předsíni nová dlažba a v nejmenším pokoji nová plovoucí podlaha. V kuchyni a spižírně lino, zbylé dvě místnosti mají parkety. Byt je slunný, tichý, slušný vchod. K nemovitosti patří předzahrádka a malý dvorek, dvě sklepní a jedna půdní kóje. Garáž 41m2 s elektrickými vraty a zavedenou elektřinou- dveře z garáže rovnou na dvorek k zadnímu vchodu do domu. Dům přímo u zastávky MHD, plavecké haly, parku, dvou ZŠ a blízko MŠ.

Možnost přenechání hypotéky nebo výměny za menší byt a doplatek.

3+1 with garage for sale. Apartment is after partly reconstruction (1/2018): new bathroom, toilet and new plastic windows (sound and temperature proof), most of the rooms have a new stucco. Hall received a new pavement and in the small room (green walls on photos) newly made floating floor. Kitchen and pantry have linoleum, the 2 other rooms have parquets. House is sunny, silent and the entrance is decent. Small garden and yard are also a part of the property, so is 2 cellars and part of the attic. Garage 41m2 with electronic gate and build-in electricity. Garage door leads straight to the yard and back entrance of the house. House is next to a bus stop, swimming hall, park, 2 elementary schools and kindergarten. House is located close to the center of Teplice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559430
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha80
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.