Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu zařízený, nový byt 1+kk(35m2) s velkým balkónem(7m2) s orientací na západ. Byt se nachází v lokalitě Praha 9 - Vysočany ve 2.NP pětipodlažního domu s výtahem (novostavba z roku 2009). Byt je moderně zařízen kuchyňskou linkou se spotřebiči, velké množství úložného prostoru, v koupelně sprchový kout. K dispozici také velký sklep v přízemí. Vhodné pro jednotlivce, pár či 2 studenty. Parkování před domem. Skvělá dopravní dostupnost - tramvajová zastávka Podkovářská 2 minuty chůze, nádraží Libeň 1km, nedaleko metro Hloubětín. K nastěhování v únoru 2010. Cena 10 500 Kč včetně všech poplatků, při dlouhodobém pronájmu sleva možná.

Rent furnished new apartment 1 + kk (35 sq m) with a large balcony (7 sq m) with orientation to the west. The apartment is located in the area of Prague 9 - Vysočany in building with an elevator (new building from 2009). The apartment is furnished with modern kitchen with appliances. There also a large cellar downstairs. Suitable for individual, couple or 2 students. Parking in front of the house. Excellent accessibility - Podkovářská tram stop 2 minutes walk, Liben Railway Station 1km, near metro Hloubětín. To move in February 2010. Price 10 500 CZK, including all fees, long-term lease discount possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu55951
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.