Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyZa Hládkovem, Praha - Střešovice

Za Hládkovem, Praha - Střešovice
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví na rozhraní Břevnova a Střešovic v ul. Za Hládkovem. Byt je jen pár kroků od vyhledávaného koupaliště Petynka, zároveň je však z balkónu výhled na vyústění Strahovského tunelu. Byt má s balkonem a sklepem 66 m2 (podlahová plocha samotného bytu 57 m2) a nachází se ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Byt je vyklizen a ihned k dispozici. Okna prvního neprůchozího pokoje jsou orientována na JZ (hotel Pyramida, Strahovský tunel) a SZ (koupaliště Petynka), okna druhého pokoje na SZ. Balkón je přístupný z kuchyně a je orientován na JZ. Na podlahách jsou v pokojích a předsíni parkety, v kuchyni xylolit s linem a v koupelně a na WC dlažba. Nová plastová okna jsou hlukotěsná, takže není slyšet doprava z ul. Patočkova a ze Strahovského tunelu. V bytě je zaveden plyn na vaření, topení je ústřední s vlastními měřiči spotřeby, v suterénu je vlastní plynový kotel pro tento dům. Jde o klidný dům, Společenství vlastníků tvoří pouze tento dům = 1 vchod.

200 m od domu je oblíbené koupaliště Petynka, u domu je dětské hřiště, Pražský hrad je vzdálen 1,5 km, 250 m od domu se nachází vodní park Maxe von der Stoela a ve stejné vzdálenosti je zastávka tramvaje a autobusu. Veškerá sociální vybavenost je v blízkosti domu (pošta, školka, gymnázium, lékař, obchody).

Výborná dopravní dostupnost (6 min na Smíchov Strahovským tunelem, 20 min na letiště), parkování pro rezidenty zajištěno díky modrým zónám.

Vhodné na investici (lukrativní oblast díky blízkosti Pražského hradu) i pro vlastní bydlení.

Spolupráce s RK jen v případě vážného zájemce, děkujeme. Přímí zájemci mě mohou kontaktovat na emailu janinas@centrum.cz nebo na tel. 725 815 782.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559577
Dispozice2+1
Dostupné od20. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha66
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.