Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyKosmonautů, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Kosmonautů, Mělník - Mělník, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Pronajmu zcela nově a elegantně zrekonstruovaný byt o dispozici 1+1 o velikosti 42m2 na Mělníku v ulici Kosmonautů. Byt se nachází ve 4. a zároveň posledním patře panelového domu a je orientovaný do klidné ulice na jihozápad. Dům je zateplený, včetně střechy.

Nachází se v docházkové vzdálenosti na autobusové nádraží 5 minut, do komerční zóny u Tesca 5 minut, do centra 12 minut a do nemocnice cca 10 minut, tedy ideální místo na Mělníku.

Byt je vhodný pro 1-2 osoby, pracující, nekuřáka(y) a bez zvířat. Volný okamžitě.

Byt se skládá ze vstupní chodby, ze které se vchází do koupelny či do hlavního obývacího pokoje. V koupelně se nachází pult s umyvadlem, vana se skleněnou zástěnou a toaletou. Na zemi se nachází dlaždice. Z obývacího pokoje s plovoucí podlahou je možno vstoupit na balkon či do kuchyně. Balkon je poměrně velký přes délku celého bytu. Kuchyň je nově zařízená kuchyňskou linkou s vestavěnou horkovzdušnou troubou, varnou deskou, digestoří. V dolní části kuchyňské linky je ponechaný volný prostor na pračku ( šířka 61cm ) *) . Všechny dveře v bytu jsou zasouvací do pouzdra (tj. do zdi), což velmi šetří místo. Topení je ústřední. K bytu náleží sklep v přízemí domu a komora na chodbě na patře. Výtah bohužel není.

Byt je vybavený nábytkem: obývací stěna, konferenční stolek, gauč a křeslo z masivu. Na chodbě je skříň. V kuchyni je zcela nová a nepoužitá linka. Příbory, talíře, apod... vše je k dispozici. Budoucí nájemce si jen bude muset pořídit postel. Při dlouhodobém podnájmu je možné se zbavit nábytku na chodbě a v obývacím pokoji ( na vlastní náklady). Vstupní dveře do bytu jsou ještě původní, ale budou nahrazeny novými.

Cena podnájmu je 9500 Kč měsíčně, kauce je 2 nájmy **) ( je možné se dohodnout rozložení platby na první dva měsíce ). Poplatky jsou aktuálně 2500 Kč/měsíc pro 1 bydlící osobu (doplatky/přeplatky se vyrovnají 1x ročně). V bytě jsou měřáky na topení, teplou a studenou vodu. Elektřina se bude přepisovat na podnájemce. V domě je zavedeno připojení k internetu od UPC.

*) Připojení odpadu a vody k pračce je hned za ní. Tento prostor je možný i nahradit další skříňkou kuchyňské linky, která je již zakoupena a umísťěna ve sklepě.

**) V případě zvířat je kauce ve výši 3x nájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559678
Dispozice1+1
Dostupné od7. 5. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha42
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.