Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyLoosova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Loosova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1 v posledním patře panel. domu na Lesné (je zateplen včetně střechy), orientovaný na východ, kuchyně s lodžií na severozápad a s výhledem do zahrádkářské oblasti.Okolí je klidné, dostatek zeleně, MHD 5 min.Byt je vybaven částečně-kuch.linka, kombinovaný sporák, lednice,jídelní pult,v koupelně vana, event.pračka, vestavěné skříně v chodbě, pokoji a v komoře, rozkládací sedačka. Vhodný pro mladou rodinu, nebo 2 pracující páry. Pouze nekuřáci, dom.zvířata pouze dohodou. Cena zahrnuje nájem 9000,- plus zálohy na inkaso 4000.-. Internet k dispozici.Vratná záloha ve výši 15000 Kč. Prohlídky po domluvě večer; víkend

Apartment for rent in Lesná, 3 rooms oriented to east, kitchen with balcony to northwest,view to gardens.public transportion 5min.Equiped partially-gas stove with el.oven,fridge,in bathroon, event.waching machine, in-built wardrobes, couch.only non-smokers, pets according to agreement.9000,- plus 4000,- for electricity, gas, water.Internet available. Refundable 15000,-.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu55974
Dispozice3+1
Podlaží12
Plocha67
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.