Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyBoženy Němcové, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj

Boženy Němcové, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Pronájem bytu 2+1, 60 m²

10.000 Kč + 3.500 Kč

Pronajmu byt 2+1 v 1.NP rodinného domu po kompletní rekonstrukci s vlastním vchodem o ploše 60 m². Rodinný dům je situován u hlavní cesty procházející městem. Občanská vybavenost, obchod, pošta, nádraží, autobusová zastávka, kino, bazén, nemocnice atd.je snadno dostupná. V kuchyni je nová kuchyňská linka, dřez a plynová varná deska, lednička, pračka, stůl, židle a odkládací plocha. Koupelna je vybavena umývadlem, záchodem a rohovou vanou. Pokoje jsou zařízené nábytkem a je zde možnost připojení na TV a internet. Vytápění všech prostor je plynové. Pronájem je vhodný pro jednu až dvě osoby bez domácích mazlíčků. Možnost parkování před domem. Nájem je ve výši 10.000,-Kč, měsíční zálohy na energie 3.500,-Kč, s možností uzavření smlouvy od 1.7.2019 bez trvalého bydliště.

Rent apartment 2 +1 in the first floor of the house after a complete reconstruction with its own entrance of 60 m². The family house is situated by the main road passing through the city. Civic amenities, shop, post office, railway station, bus stop, cinema, swimming pool, hospital etc. is easily accessible. The kitchen has a new kitchen, sink and gas hob, refrigerator, washing machine, table, chairs and shelf. The bathroom is equipped with a sink, toilet and corner bath. Rooms are furnished and there is a TV and internet connection. Heating of all rooms is gas. The rental is suitable for one to two persons without pets. Parking in front of the house. Rent is 10.000, -CZK, monthly deposit for energy for 3.500, -CZK, with the possibility of concluding a contract from 1 July 2019 without permanent residence.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559752
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.