Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyStaroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


Přímý majitel (neplatíte provizi realitní kanceláři) nabízí pronájem bytu 2+kk o velikosti 52 m2 v Mladé Boleslavi, Staroměstské nám. č.p. 2.

Byt se nachází v cihlovém domě ve 2 patře, v nově zrekonstruovaném historickém domě ve kterém jsou nyní nájemní byty. Dům je umístěn vedle hradu a nabízí klidné bydlení v historickém centru Mladé Boleslavi. Byt nabízí kuchyň spojenou s obývacím pokojem a jídelnou a prostornou ložnici. Koupelna se sprchovým koutem. Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem. Byt je vybaven vším potřebným, kuchyňská linka, pračka, lednice, pohovka, konferenční stolek, stůl a židle, šatní skříň, dvojlůžko s kvalitní matrací Hastens. Byt je ideální pro 2 až 3 nájemníky.Byt je volný od poloviny března

Direct owner (you do not pay commission to real estate agency) offers rental apartment 2 + kk size 52 m2 in Mlada Boleslav, Staroměstské nám. č.p.2.

The apartment is located in a brick house on 2 floor. The apartment offers a kitchen connected to the living room and dining room and a spacious bedroom. Bathroom with shower. Heating the apartment is provided by a gas boiler. The apartment is equipped with everything needed, kitchen, washing machine, fridge, dishwasher, sofa, coffee table, table and chairs, large wardrobe, double bed with superior materace Hastens. The apartment is ideal for 2 to 3 tenants. The apartment is free from half of March

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560449
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDStaroměstské náměstí
🚶 118 m (1 min)
PoštaMladá Boleslav 1
🚶 548 m (7 min)
Obchod
🚶 771 m (9 min)
BankaČSOB
🚶 475 m (6 min)
RestauraceU Hradu
🚶 52 m (1 min)
LékárnaLékárna Centrálka
🚶 603 m (7 min)
Škola2. ZŠ
🚶 457 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Klaudinka
🚘 3 377 m (10 min)
Sportoviště
🚶 502 m (6 min)
Hřiště
🚶 532 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.