Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkynám. Gen. Swierczewského, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

nám. Gen. Swierczewského, Mělník - Mělník, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 866 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v Mělníku, nám. gen. Swierczewského 2550; byt je v osobním vlastnictví. Cena 2 300 000 Kč. Podrobnější popis a fotografie na www.rysovo.cz/byt-melnik/.

Byt o výměře 52,65 m2 (resp. 54,92 m2 podle nového zákoníku) se nachází ve 2. patře zděného (cihlového) bytového domu. K bytu patří 2 malé sklepy (zhruba 1,40 x 1,40 m každý). Byt je nyní čerstvě vymalovaný, úplně nová je plovoucí podlaha v kuchyni, jsou čerstvě zrenovované parkety v obou pokojích. Zdařilá celková rekonstrukce bytu (nově vystavěné bytové jádro, rozvody elektřiny a vody, výměna radiátorů a oken atd.) proběhla v roce 2011. Rekonstrukce byla provedena poctivě (pro vlastní bydlení).

Dům je situovaný v klidné části města, má dva vchody, každý vchod 12 bytů. Dům je bez výtahu. Dům je zateplený (stěny, půda), proběhla i rekonstrukce balkonů, v nedávné době byly vymalovány chodby a položena dlažba ve sklepních prostorách. V domě dobře funguje společenství vlastníků, dům je udržovaný, nejsou zde problémy s neplatiči. V domě je k dispozici sušárna, kolárna a malá posilovna.

Byt nabízí příjemné bydlení. Park Na Polabí je vzdálený jen několik minut chůze, autobusová zastávka U Hřiště necelých 300 m, vlakové nádraží zhruba 1100 m. Místo nabízí veškerou občanskou vybavenost (nákupní střediska, mateřská škola, základní škola, dětská a sportovní hřiště, tenisové kurty, poliklinika s nemocnicí atd.). Výhodou bytu je, že má okna na dvou stranách domu (na severovýchod a na jihozápad), takže je v létě možné jej lépe větrat než byty s okny na jedné straně domu.

Připojení k internetu - do bytu je zavedena přípojka firmy Trionet (až do bytu vede optický kabel).

Byt je k dispozici ihned.

Nemám zájem o spolupráci s realitními kancelářemi.

Telefon: 604 846 436

E-mail: karel (zavináč) rysovo.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560485
Dispozice2+1
Dostupné od10. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.