Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 104 m² bez realitkyBalzamínová, Květnice - Květnice, Středočeský kraj

Balzamínová, Květnice - Květnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 011 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ PATROVÉHO ŘADOVÉHO RD 4+kk,

celková podlahová plocha 104 m2

ul.BALZAMÍNOVÁ , KVĚTNICE, PRAHA-východ

5 190 000 Kč

POPIS

Nízkoenergetický kvalitně postavený , velmi slunný řadový RD – dřevostavba, kolaudovaný v roce 2006 o dispozici 4+kk s podlahovou plochou 104 m2.

V přízemí se nachází zádveří (keramická dlažba) s botníkem, skříní i věšákem, technická místnost (keramická dlažba) s WC, bojlerem, místem na pračku a sušičku, kuchyň vybavena (keramická dlažba) vestavěnými spotřebiči a podlahovým vytápěním, spíž, obývací pokoj (lamino) se vstupem do zahrady.

Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde se nachází chodba (lamino) s třemi pokoji (koberce), koupelnou (keramická dlažba) s podlahovým vyhříváním, sprchovým koutem a WC. Pod střechou je úložný prostor dostupný po vyklápěcích schůdcích, který není počítaný do podlahové plochy.

Zahrada je opečovaná, vstup z obývacího pokoje přes terásku (dvě křesla a stoleček), k dispozici prostorná, krytá pergola (dlažba) vybavena zahradním nábytkem. V rámci zahrady je nářaďový domek (sekačka, vertikutátor) s možností uskladnit i sportovní vybavení.

Dům je vytápěný elektrickými přímotopy, podlah.rošty v kuchyni i koupelně, s nízkými náklady na měsíční provoz (2200Kč), připojen na kanalizační a vodovodní řád obce (vodné+stočné 2000Kč za kvartál), směsný i bio odpad placený ročně, tříděný odpad – kontejnery v obci.

Součástí domu je předzahrádka a stání pro auto. Všechna okna jsou chráněna sítěmi proti hmyzu. Příprava na bezpečnostní alarm.

Dům je postaven v klidném, čistém prostředí, s dostupností PID á 90 vteřin (bus 391), který je navázán na MHD v Újezdě nad Lesy (druhá zastávka cca 3 min) a vlak (nádr.Klánovice 8 minut) S1, S7 (centrum Prahy 19 minut) + Bus 329 z centra obce se spojením na metro Skalka.

V okolí se nachází Mlýnský rybník, oplocené dětské hřiště, chráněnná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace, střelnice i hospůdky „U Javůrků“, Na Lávce“ …, mnoho turistických cest, oblíbená je zde cykloturistika a v zimě běžky.

Mateřská a základní škola v Újezdě nad Lesy, Klánovicích, Běchovicích, Černý Most, Škvorci, Úvalech. Obec staví vlastní mateřskou školku. Dostupnost nejbližší lékařské péče v Újezdě nad Lesy, Klánovicích, Běchovicích, Černý Most, v Úvalech, nemocnice Říčany .

PARAMETRY

DISPOZICE: 4 + kk

PODLAHOVÁ PLOCHA: 104 m2

CELKOVÁ PLOCHA : 167 m2 (č.parc. 695/346)

ZASTAVĚNÁ PLOCHA : 52 m2

PARKOVACÍ STÁNÍ : 30 m2

ZAHRADA : 85 m2

POLOHA DOMU : řadový-patrový

STAVBA : dřevěná

ROK KOLAUDACE : 2006

STAV DOMU : velmi dobrý

IS: kanalizační a vodovodní přípojka + elekropřípojka

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560789
Dispozice4+kk
Dostupné od13. 5. 2019
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Užitná plocha104
VybavenoČástečně
Plocha pozemku167
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.