Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno • Terasa 20 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Poplatky za energie2 900 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízím pronájem stylového nově půdního bytu 2+kk ve 3. patře. Byt je v cihlovém domě na ulici Merhautova 10, Zábrdovice. Pokoje v bytě jsou prostorné. WC a koupelna jsou samostatně. Kuchyňský kout je vybavená varnou deskou, myčkou, lednicí s mrazákem a kuchyňskou linkou. Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou a jídelním stolem plus 4 židle. Ložnice má manželskou postel a komodu. Terasa s nádherným výhledem je vybavena posezením. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Dobrá dopravní obslužnost, jen 2 zastávky od centra. Zastávka tramvaje je před domem. Možnost parkování. Byt je volný od 1.6.2024. Prohlídky možné dle dohody.

I offer a stylish newly built loft apartment 2 + kk on the 3rd floor. The rooms in the apartment are spacious. WC and bathroom are separate.Kitchenette is equipped with hob, dishwasher, fridge / freezer and kitchen. The living room features a sofa bed and a dining table plus 4 chairs. The bedroom has a double bed and a chest of drawers. The terrace with a wonderful view is equipped with a seating area. Refundable deposit of one rent. Good transport links, only 2 stops from the center. The tram stop is in front of the house. Parking available. There are no zones in the area. The apartment is free from 2.9.2019. Tours can be arranged by agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561122
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.