Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 47 m² bez realitkyRohanské nábřeží, Praha - Karlín

Rohanské nábřeží, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 300 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Kompletně vybavená kavárna se zavedenou klientelou. Také jste si vždy přáli mít svou vlastní kavárnu? Nyní máte možnost provozovat moderní, útulnou kavárnu, která se nachází nedaleko Karlínského náměstí.

Nabízíme k pronájmu moderní, nově zrekonstruovanou kavárnu o výměře 47 m2 vč. kompletního vybavení. Kavárna se nachází v lukrativní lokalitě, v malebné pěší uličce mezi velkými office budovami Amazon Court a River Garden. Převážná část zákazníků jsou rezidenti budovy, kde se kavárna nachází, dále pak zaměstnanci firem z kancelářských budov a kolemjdoucí. Kavárna disponuje 4 stolky a vyvýšeným posezením ve výloze pro 3 osoby. Dále pak 5 venkovními stoly nacházejícími se na velké předzahrádce, kterou lze rozšířit. Součástí kavárny je dále toaleta pro zákazníky, personální toaleta v zázemí provozovny, malý sklad a šatní kout pro personál.

Kavárna byla nově vybudována na podzim 2018, je kompletně vybavena a tudíž připravena k okamžitému zahájení nového provozu resp. pokračování v současném bez nutnosti přerušení, které může mít za následek ztrátu současných, pravidelných zákazníků.

Mezi vybavení patří prosklená chladicí vitrína, pokladní systém s předplacenou licencí do 8/2019, pečící trouba, 5 lednic, výrobník ledu, přístroje pro přípravu jídel a nápojů (gril, výkonný blender, odšťavňovač), světelné nabídkové tabule, atp. Vážným zájemcům rád zašlu kompletní seznam vybavení, které je součástí odkupu.

V současné době je původní kavárna stále v provozu a připravena na možný převod.

Důvodem prodeje je, že již nestíhám svou hlavní činnost - vedení reklamní agentury a na kavárnu mi již nezbývá dostatek času.

Prostor je k dispozici okamžitě.

Součástí nabídky je i poukaz v hodnotě 20.000 Kč bez DPH na reklamní služby - polep provozovny, výroba plakátů, nabídkových cedulí atp.

Splňte si svůj sen a provozujte vlastní kavárnu.

Prohlídky jsou vzhledem ke stále probíhajícímu provozu možné po předchozí domluvě.

Odstupné ve výši 890.000Kč s možností odpočtu DPH.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561136
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru47
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.