Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 340 m² bez realitkyKrajková - Krajková, Karlovarský kraj

Rezervováno
Krajková - Krajková, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 011 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji udržovaný, zděný, zateplený, nepodsklepený, samostatně stojící rodinný dům o dispozici 5+1 s udržovanou zahradou v klidné obci Krajková, okres Sokolov. Pozemek o velikosti 1205 m2 se nachází v boční slepé tiché ulici v okrajové části obce. Dům má dvě obytná patra.

Dispozice domu: v přízemí se nachází zádveří 5m2, ze kterého se vchází do haly 25m2. Hala propojuje obývací pokoj 29m2, ložnici 17m2, kuchyň 9m2 a samostatné WC. K ložnici přísluší šatna 4m2, koupelna 4,5m2 se sprchovým koutem a WC. Z každé místnosti lze jít rovnou na zahradu/terasu skrze francouzská okna. K domu přísluší dvě nezastřešené terasy. Na hlavní terasu lze jít z obývacího pokoje, haly a ložnice. Na menší zadní terasu se jde z kuchyně. Podlahová krytina v přízemí je keramická dlažba.

V prvním poschodí se nacházejí dva pokoje s šatnami 19+7m2 a 19+6,5m2 a jeden velký pokoj 30m2, samostatné WC a připravenost pro kuchyňský kout. Koupelna 5,5m2 s rohovou vanou, sprchovým koutem a přípojkou na pračku. Podlahová krytina v pokojích prvním poschodí je plovoucí laminátová. Zbývající podlahovou krytinou je keramická dlažba.

Součástí stavby je dvojgaráž, která je s obytnou částí propojená technickou místností.

Dům je vytápěn podlahovým topením, které je napojeno na plynový kotel. Ohřev teplé užitkové vody je zajištěn dvěma elektrickými boilery pro každé patro samostatně. V obývacím pokoji je umístěn krb na tuhá paliva.

Na pozemku je umístěna hospodářská budova, která je rozdělena na tři samostatné místnosti a užitnou půdu. Součástí zahrady je skleník, pařník a hloubkový vrt s čerpadlem a nádrží.

Silnou stránkou nemovitosti je klidná lokalita vhodná pro rodinné bydlení s vyšším standardem. Dům se nachází v zástavbě obdobnými domky se zahrádkami.

Občanská vybavenost: obecní úřad, obchod s potravinami, mateřská školka, základní škola, kadeřnictví, fotbalový klub, pošta, autobusové spojení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561140
Dispozice5+1
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha340
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 205
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.