Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyMikuláškovo náměstí, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Mikuláškovo náměstí, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce10 500 Kč


Pronajmeme slunný byt 2+kk (49 m2) v Brně - Starém Lískovci s výhledem do zeleně. Byt je modernizovaný (plovoucí podlahy, zděná koupelna, plastová okna, zasklená lodžie) a částečně zařízený (kuchyňská linka, lednička, el. sporák, velká vestavěná skříň v předsíni), k bytu náleží sklep (3,3 m2) v suterénu domu. Vcházíme do předsíně, ze které jsou samostatné vstupy do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do ložnice, dále do spíže, komory a koupelny s WC. Z obývacího pokoje vyjdeme na zasklenou lodžii s krásným výhledem.

Byt se nachází v 6. patře (z osmi) zrevitalizovaného zatepleného domu, před domem velké parkoviště, v domě hlídaní dětí «Lumpík». V dochozí vzdálenosti zastávky MHD (15 min. do centra), obchody, pošta, poliklinika, školy, restaurace, hřiště, diskgolf, v blízkosti také OC Campus a Fakultní nemocnice. Klidné a pohodlné bydlení ve výborné lokalitě!

Nekuřácký byt, nájemné 10500 Kč + služby 2500 Kč měsíčně (cca pro 2 os., roční vyúčtování záloh, neobsahuje internet), vratná kauce 10500 Kč, k nastěhování ihned. Pro další informace a prohlídku bytu nás kontaktujte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561289
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha49
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.