Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyKrynická, Praha - Troja

Krynická, Praha - Troja
Cena2 545 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 793 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout útulný, slunný byteček 1+kk, v družstevním vlastnictví, podlahové plochy 30 m², umístěný v 7. nadzemním podlaží panelového domu po rekonstrukci na adrese Krynická, Praha 8 - Bohnice. 

Součástí jednotky je komora - sklepní kóje umístěná v 5. podlaží. Byt je před rekonstrukcí v původním stavu bytového jádra, na podlahách je položeno linoleum. Z oken je impozantní výhled na panoráma Prahy. Okna poskytují dostatečnou záruku světla a slunečního svitu po celý rok a napomáhají tak nízkým nákladům na vytápění a provoz bytu. Ty mile překvapí částkou 2.185,-Kč/měsíčně pro jednu osobu + fond oprav 444,-Kč.

Byt je na atraktivním místě Bohnic, nedaleko polikliniky Mazurská, blízko lesa a stezek k údolí Vltavy či malebných procházek k botanické a zoologické zahradě. Veškeré služby jsou v dosahu (lékař, škola, školka, pošta, lékárna, sportovní vyžití, restaurace, OC Krakow atd.). Spojení autobusem na metro Kobyliské náměstí do 10 min. 

Bytová jednotka poskytne vlastní-startovací bydlení mladému páru či jednotlivci nebo poslouží jako skvělá investice při dosažení výnosu z pronájmu okolo 5% p.a. Součástí služby zprostředkování koupě bytu pro kupujícího je i nalezení vhodného a solventního nájemce a zajištění pronájmu.

Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, anuita je plně splacena. Díky družstevnímu vlastnictví neplatíte daň z převodu nemovitostí ve výši 4%.

RK prosím nevolat.  

Přijďte se nezávazně podívat. Vřele doporučuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561308
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha30
VybavenoNevybaveno
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.