Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 34 m² bez realitkyMládeže, Praha - Břevnov

Mládeže, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 117 Kč


Byt se nachází v přízemí cihlového domu s okny na uzamčeném a oploceném pozemku, s upravenou zahradou, kterou je možno využívat. Dům je v klidné a žádané části Břevnova mezi Pražským hradem a Břevnovským klášterem s dobrou dopravní dostupností do centra Prahy a s kompletní občanskou vybaveností, v blízkosti koupaliště Petynka a sportovního areálu Ladronka. Byt je zařízený spotřebiči a nábytkem vyrobeným na míru. Byt se skládá z kuchyně (sklokeramická deska, digestoř, lednice), ložnice (pohovka, vestavěné skříně), koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC a předsíně s bezpečnostními dveřmi. Je vytápěn ústředním topením. K dispozici internet. Plastová okna bytu jsou orientována na východ. Na podlahách je dlažba a moderní PVC. Nedaleko domu jsou zastávky MHD (bus, tram), cca 10 minut na metro A. K nastěhování ihned.

I`m offering a flat 1+1 sized 34 m for rent, personal property, the ground floor of a five-storeyed brick building with a lift in Mládeže street (situated between the Prague`s castle and the Břevnov monastery). The flat went through the complete reconstruction and is entirely furnished. Available by agreement for mooving-in. Demanded locality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu56131
Dispozice1+1
Podlaží1
Plocha34
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.